BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN

AK Parti Hendek Kadın Kolları Başkanı Bedia Yılkın ve yönetimi Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü makamında ziyaret ettiler.

BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN


Yeni yönetim Kurulu Üyelerini makamında ağırlayan Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, yapılan nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Her seçimde omuz omuza çalıştığımız ve gerçekten çok önemli bir role sahip olan kadın kollarımız ile birlikte olmaktan onur duyuyorum. Birliğimiz daim olsun" dedi.

Kadın Kolları Başkanı Bedia Yılkın ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşen Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, devam eden Kemaliye Mahalle kentsel dönüşüm proje çalışmalarını, Hendek Belediyesi tarafından ilçe genelinde devam eden çalışmaları ayrıntılı olarak anlattı. Her platformda kadın kolları ile bir araya gelerek, istişarelerde bulunduklarını belirten Başkan Püsküllü, özellikle sosyal medyada ve bulundukları her ortamda partinin, Belediyenin ve hükümetin çalışmalarını vatandaşlara doğru bir şekilde anlatma noktasında çok önemli olan kadın kollarına teşekkür ederek, buluşmaların her fırsatta devam edeceğini belirtti.

AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Bedia Yılkın da Başkan İrfan Püsküllü’ye gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek yönetim kurulu toplantılarına davet etti.

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2018, 16:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184