BİZ SAKARYA’YA SEVDALIYIZ

AK Parti Sakarya Milletvekili A. Adayı Ali İnci, Söğütlü’deydi

BİZ SAKARYA’YA SEVDALIYIZ


AK Parti Sakarya Milletvekili A. Adayı Ali İnci, Söğütlü Kaymakamı Önder Bozkurt, Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, AK Parti Söğütlü İçe Başkanı Adem Fidan ve AK Parti İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

Söğütlü ziyareti

AK Parti Sakarya Milletvekili A. Adayı Ali İnci, ilçeleri gezmeye devam ediyor. Söğütlü İlçesi’ni ziyaret eden Ali İnci, burada İlçe Kaymakamı Önder Bozkurt, Belediye Başkanı Hüseyin Genç, AK Parti Söğütlü İlçe Başkanı Adem Fidan ve AK Parti İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. İnci, Söğütlü eski Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan ile de bir araya geldi. Başkan Genç, yerel yönetimler ile ilgili istişare eden İnci, Ankara’da yerel yönetimlerin sesi olacağını söyledi. İnci, Sakarya’nın her noktasına hizmet edeceğini söyleyerek, “Sakarya’ya yapacağım hizmetleri göreceksiniz” dedi.

“7-0 yapacağız”

AK Parti Söğütlü İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Ali İnci, yereli bilmeyenlerin Sakarya için bir proje üretemeyeceğini söyleyerek, “Ülkemiz için son derece önemli olan bir seçim yaklaşıyor. Yerel seçimlerde nasıl 17-0 yaptıysak milletvekili seçiminde de 7-0 yapabiliriz. Bize inanan ve güvenen insanların başlarını hiç öne eğdirmedik. Çalışmalarımızı bundan önce teşkilatlarımızla birlikte sürdürdük, bundan sonra da birlikte çalışarak şehrimizi Yeni Türkiye’nin vizyonu doğrultusunda daha da ileriye götüreceğiz.”diye konuştu.

“Çözüm üreten olacağız”

İnci sözlerine şöyle devam etti: “Biz Sakarya’ya sevdalıyız, Sakarya’nın her sokağını ve mahallesini yakından bilen, sorunlarıyla ilgilenen, çözüm üreten anlayışımızı yerine getirmek için dün olduğu gibi bugün de yarın da çalışacağız. Her zaman en doğruyu seçen bu büyük millet yine en iyiyi seçecek. 2015 seçimleri ile meclise girecek olan vekiller darbe ürünü anayasanın yerine milletin anayasasını yapacak, çözüm sürecinin yasal zeminini oluşturacak ve paralel yapı ile mücadeleyi daha etkin devam ettirecek olan isimlerdir. Bu açıdan son derece önemlidir.”

 

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2015, 19:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184