BİZE VERECEĞİNİZ VEKALETİN HAKKINI VERECEĞİZ

MHP İl Başkanı Levent Bülbül ve Sakarya Milletvekili Adayı Zihni Açba, Akyazı Eski Bedil Mahallesinde MHP Mahalle Temsilcilerinin misafiri oldular.

BİZE VERECEĞİNİZ VEKALETİN HAKKINI VERECEĞİZ


Eski Bedil Mahalle temsilcilerinin davetine MHP İl Başkanı Levent Bülbül, Yönetim Kurulu Üyeleri, Milletvekili Adayı Zihni Açba, Akyazı İlçe Başkanı Doğan Eroğlu ve mahalle sakinleri katıldı.

Eski Bedil Mahallesinde vatandaşlarla sohbet eden MHP İl Başkanı M. Levent Bülbül ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu.

Bülbül “Ekonomik buhranla ve aynı zamanda devletimizin ve milletimizin birliği,  bütünlüğü ne olacağı korkusuyla, endişesiyle karşı karşıyayız. Bugün memleketimizde esnaf, çiftçi, sanayici, emekli, öğrenci bütün bu grupların gerçek anlamda bakıldığı zaman hepsinin kendine göre ciddi problemlerin olduğu görülmektedir. Tek başına iktidar olup bütün yasal düzenlemeleri rahatlıkla yapabilme, uygulayabilme imkânına kavuşmak, bir siyasi partinin elde edebileceği imkân değildir. Böyle bir imkân olmasına rağmen bugün sağlıkta, eğitimde, ekonomide ciddi problemlerin yaşandığını görmekteyiz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak başından itibaren bir duruşumuz var ve söylediğimiz bir söz var. Diyoruz ki milletin kaynaklarını millet için kullanınız. Her siyasi parti geldiği zaman vatandaşla irtibat kurduğu yerde dediği şey halka hizmet hakka hizmettir. Bütün siyasi partiler nerdeyse bunu söyler. Garibin bu hakkını göz edeceğiz, kul hakkı yemeyeceğiz, yedirtmeyeceğiz. İktidara gelip ve arkasından gelinen noktada ve özellikle AK Parti’nin geldiği nokta ortadadır. Haktan, hukuktan bahsetmelerine rağmen Türkiye’de ne yazık ki hiç beklenmedik bir şekilde büyük bir israfın büyük bir harcama düzeninin har vurup harman savurma düzeninin içine düşmüş durumdadır” dedi.

Bülbül’ün ardından konuşma yapan MHP Milletvekili adayı Zihni Açba “ Büyükşehir yasası ile birlikte Köy statüsünden çıkan bölgelerde, Köylere ait araziler Belediyelere alınıyor ise o zaman ilçe merkezinde ki mahallelerin aldığı hizmeti alması gerekiyor. Ancak maalesef ilçe merkezlerimiz de ki mahalleler kadar hizmet alamıyor. 8 Haziran sabahından itibaren, hiç kimseyi ‘bize oy veren, vermeyen’ diye ayırmayacağımızı herkes bilmeli. Bize vereceğiniz vekaletin hakkını vereceğiz. Vatandaşımızın sesi burada nasıl çıkıyorsa, Ankara’da da öyle çıkacaktır. Biz kimseyi ayırmadan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım diyen herkesin oy’una talibiz “ ifadelerine yer verdi.

Eski Bedil Mahalle sakinleri, Belediyenin Mahallelerin de hiçbir alt yapı çalışması yapmamasına rağmen atık su parası ödediklerini ifade ederek şikayetlerini dile getirdiler.

Eski Bedil Mahalle Temsilcileri ziyaret sonunda MHP Milletvekili adayı Zihni Açba’ya hayırlı olsun dileklerini ileterek MHP ambleminin yer aldığı bayrak hediye ettiler.

Açba, Eski Bedil Mahalle temsilcilerine teşekkür etti.

Program sonrası MHP İl Başkanı Levent Bülbül ve Yönetim Kurulu üyeleri ayrı programa giderken MHP Milletvekili adayı Zihni Açba’da Salihiye Mahallesinde asker eğlentisine katıldı.

Salihiye Mahallesin de Asker Eğlentisine katılan Açba vatani borcunu yerine getirmek için askere gidecek olan gencin eğlentisine katılmanın gururunu ve mutluluğunu yaşadığını ifade ederek “  Yiğitlerimizi ve kınalı kuzularımızı vatan müdafaasına göndermenin özlemi ile askere gidecek olan delikanlılarımıza hayırlısı ile gidip gelmesini, mübarek ve kutsal görevini hayırlısı ile yerine getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim” dedi.

Asker Eğlentisine katılan Açba bir süre gençlerle sohbet etmesinin ardından programdan ayrıldı.

 

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2015, 15:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184