BİZİM SOPA İLE VURDUĞUMUZ YERİNDEN KALKAMAZ

Saadet Partisi Hendek İlçe Teşkilatı basın açıklaması.

BİZİM SOPA İLE VURDUĞUMUZ YERİNDEN KALKAMAZ


Saadet Partisi Hendek’te yerel yönetimler seçiminde aday çıkartmadığı için Partimize ve Halkımıza karşı bazı hile ve yalancılığı adet edinmiş organlar tarafından çıkartılan, haberlerde iki ile ikiyi toplayamamış ve gazetelerde hesaptan bi haber hesaplar yapılmış, seçimin kaderini Saadet Partisi belirledi diyerek manşet atılmış.

Doğru seçimin kaderini Saadet Partisi belirledi. Gündem ve Siyasette her zaman Milli Görüş’ün tek partisi olan Saadet Partisi, gerçek gündemi ve Siyasette hakikati dile getiren tek partidir. Bundan sonrada öyle olmaya devam edecektir.

Saadet Partisi Hendek İlçe Teşkilatı olarak yönetime geldiğimiz günden beri Siyaseti rantiyeci ve koltuk sevdalıları yapamaz. Bu işi ancak geçmişi temiz davası Milli Görüş olan Hakkı Hak bilip halkın yanında olan, batılı da batıl bilip firavun zihniyetinin karşısında duran kişilerin yönetmesi gerektiğini anlatıyoruz.

Hendek’in yanlış bir yönetimin elinde olduğunu biliyoruz. Seçim sonucuna sonuna kadar saygı duyuyoruz fakat bizim görevimiz doğruları söylemek. Seçim sonuçları da bizleri tasdik ediyor.

2009 yerel seçimlerinde Milli İrade ile yönetime gelmiş idarelerin merkezi oylarının ne kadar düştüğü açık seçik görülüyor. Şu anda alınmış oyların da genel Siyasette AKP’nin germe Siyaset ile Millete yön vererek yeni mahalle olmuş köylerimizin tertemiz oylarını alarak kazanılmıştır.

Saadet Partisi çok iyi bir şekilde birilerine gerekli mesajı sandıklarda vermiştir. Bunu kendileri çok iyi biliyor.

Bizim sopa ile vurduğumuz bir daha yerinden kalkamaz. Biz Milli Görüşçüler şimdilik aba altıdan gösterdik o sopayı. Bu dönemde de sonuna kadar savunacağız. Yanlışın daima karşısındayız.

Seçim yeni bitti fakat biz Saadet Partisi olarak Seçim maratonuna devam ediyoruz ve edeceğiz.

Saadet Partisi Hendek İlçe Teşkilatı

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2014, 11:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184