Bülbül ve Babaoğlu’ndan Teşekkür

MHP Sakarya Milletvekili M. Levent Bülbül ve MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu’ndan teşekkür mesajı.

Bülbül ve Babaoğlu’ndan Teşekkür


24 Haziranda yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimini ve Genel seçimleri tüm Türkiye’de olduğu gibi Sakarya’da ve Hendek’te de vatandaşlarımızın özgür iradesi ile sandığa giderek tamamlamış bulunmaktayız.

Seçim sonuçları Ülkemiz ve Milletimiz için hayırlı olsun. Allah’ın izni ve milletimizin tercihi ile Cumhur İttifakı ve Milliyetçi Hareket Partisi seçimlerden galip çıkmıştır. MHP Hendek’te %16,8 oy oranına yükselerek başarılı bir şekilde seçimi tamamlamıştır.

Seçim sürecinde gecesini gündüzüne katarak iftar, sahur demeden, ailesiyle dahi iftar açmayan, sahada pazar ve esnaf ziyaretlerimizde her türlü katkıyla canını dişine katarak, çevresine cumhur ittifakı ve Meclis’te güçlü MHP için cani gönülden oy almak için mücadele eden teşkilatlarımıza, kadın kollarımıza, geleceğimizin teminatı olan Ülkü Ocaklarımıza, sandık sorumlularımıza, okul sorumlularımıza ve müşahitlerimize ve emeği geçen tüm dava arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Ayrıca seçim güvenliğini sağlayan güvenlik güçlerimize, Seçim Kurullarımıza, Milliyetçi Hareket Partisi'ne güvenip, teveccüh gösteren, Partili, Partisiz oy veren Sakaryalı ve Hendekli Hemşerilerimize ve Milletimize de teşekkür eder saygılarımızı, sevgilerimizi ve şükranlarımızı sunarız.


Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2018, 14:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184