Bülbül Yuvasını Koruyamadı

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Hendekli Grup Başkanvekili Levent Bülbül, teşkilatlardan gelen her ilçede kendi adaylarımızla yarışalım talebini yerine getiremedi.

Bülbül Yuvasını Koruyamadı


Hendek başta olmak üzere 15 ilçede MHP seçmenini ortada bıraktı.

Şok İstifalar Gelebilir

Cumhur İttifakında MHP’ye Taraklı ilçesinin verilmesinin ardından MHP Grup Başkan Vekili M. Levent Bülbül’ün yuvasında kırılmalar ve şok istifalar gelir mi sorusunu da gündeme getirdi. Duyumlara göre MHP’de Meclis üyelerinden ve Yönetimden istifaların gelebileceği yönünde.

Bu olanların ardından MHP Hendek Yönetimi ve Meclis Üyelerinin nasıl bir tutum sergileyeceklerini ise önümüzdeki günlerde İstifaların olup olmayacağını göreceğiz.

Hendek kendi içerisinden çıkıp başarılı olana sahip çıkıyor. Son genel seçimlerde üç partinin milletvekili aday listesinde bizden isimler vardı. İkisi seçildi, birisi dışarıda kaldı. MHP’den liste başı olan Levent Bülbül kısa süre sonra Grup Başkanvekili oldu. MHP’den ayrılan Ümit Dikbayır İYİ Parti’den vekil seçildi.

31Mart Yerel Seçimleri öncesi Bülbül’ün Grup Başkanvekili olması nedeniyle teşkilatlar hareketlendi. MHP’li seçmen umutlandı. 16 ilçede iddialı adaylarla yerel seçimlere girileceği düşünülürken Cumhur ittifakı nedeniyle Taraklı’ya razı edilmek istendi ülkücüler. MHP Teşkilatları ısrarla her ilçede yarışa girelim. Sakarya’da iktidar partisi ile yarışalım diye diretirken Grup Başkanvekili Bülbül, kendisine gelen talepleri ya yeterince genel merkeze anlatamadı ya da Grup Başkanvekilliğini korumak için sessiz kaldı.

Sakarya’nın tamamında ki MHP’lilerin yanı sıra özellikle Hendek parti tabanı bu durumun kabul edilemez olduğunu söylerken Levent Bülbül’den açıklama bekliyorlar. Ama en çok Hendek. Hendek’te MHP tabanı, ilçe teşkilatı sandıkta kimi tercih etsin Bülbül. Teşkilatlar nasıl bir yol izlesin. Yuvasını koruyamayan Bülbül’e destek olmaya devam mı etsin yoksa.

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2019, 17:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184