Bülbül’den Teşekkür Ziyareti

MHP Sakarya Milletvekili M. Levent Bülbül teşekkür ziyaretleri kapsamında Hendek İlçe teşkilatına ziyaret gerçekleştirdi.

Bülbül’den Teşekkür Ziyareti


MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri, Meclis Üyeleri ve Hendek Ülkü Ocakları Başkanı Süleyman Kalk’ın karşıladığı MHP Milletvekili M.Levent Bülbül’e, MHP İl Yöneticileri ve MHP Milletvekili adayı Ali Doğan Eroğlu eşlik etti.
Hendek’te İddialıyız

Seçimlerde gösterdikleri çalışmalar nedeniyle teşkilat yöneticilerine ve partililere teşekkür eden Bülbül, çalışmalarını teşkilatlarla yürüteceğinin mesajını verdi. "Bize herkes ulaşabilir, kapımız herkese açıktır" diyen Bülbül, "Meseleleri teşkilatlarımız ile birlikte çözüme kavuşturmak istiyoruz. Teşkilatın referansı bizim için her zaman önemlidir. İlçe başkanlarımız ve yöneticilerimiz, bizim burada gözümüz kulağımız. Teşkilatlar, işimiz kolaylaştırır. Şimdi bir birliktelik var. Yerel seçimlerde her başkan adayı kendi kazanmak isteyecek. Adam diyecek ki Cumhur İttifakı. Ya arkadaş Cumhur İttifakı ama benim kazanmam lazım. Hele Sakarya gibi MHP ile Ak Parti’nin çekiştiği yerlerde bazı şeyler olabilir. Burada bizim anlayışlı ve çok soğukkanlı hareket etmemiz lazım. Her parti kendisi girecek. Siyasette her şey olur. Yüzde 20 ihtimal bile ihtimaldir. Binde 1 ihtimal bile ihtimaldir. Fakat bu seçimlere kendi başımıza gireceğiz ve bu şekilde hazırlanacağız. Çalışmamız lazım.

Vatandaşa gideceğiz ama farklı bir üslupla hakaret etmek zorunda değiliz. Öyle bir kültürümüz yok zaten. En hızlı çekiştiğimiz zamanlarda da biz rakiplerimizle alakalı olarak belden aşağı bir siyaset kendimize yakıştırıp yapmadık. Yine aynı şekilde hareket edeceğiz. Toplum zaten bundan dolayı takdir ediyor değil mi bizi? Bu takdiri kazanmak ve arttırmak bizim görevimiz. İnşallah bu konuda da muvaffak olacağız biz inanıyoruz. Hendek Belediye seçimlerinde Hendek’te iddialıyız ve iddialı olacağız Allah nasip ederse. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Şimdi biz çok seçim tecrübesi geçirdik. Şimdi yerel seçimler öncesi teşkilatlarda bir hareketlenme olur güzelliktir ve berekettir. Bu bereketten de hep beraber faydalanalım arkadaşlar. ‘Ya bu gelmezdi niye geldi, hadi kışş’ demeye gerek yok. Gelsin otursun o da çayını içsin.  Şunun hedefi Belediye Meclis Üyesi olmakmış. Olsun yazılsın aday adayı olsun öyle değil mi? Tabi ki teşkilatımızın bazı kriterleri olacaktır. Teşkilatımız değerlendirmeler yapacaktır ve en güzel değerlendirmeyi yapacaktır inşallah. Ama önemli olan Milliyetçi Harekettir. Bu davamızın buralarda muvaffak olması ve inşallah yerel seçimlerde de Milliyetçi Hareketin bayrağını her bir belediyenin gönderine dikebilmektir. Bu bizim hedefimiz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Ben başarılı olacağımıza inanıyorum dedi.
Çalışmaların Takipçisi Olacağız

Bülbül genel siyaset ile ilgili, bakın şimdi Türkiye’de Devlet Bahçeli’ye değnek diyen kaldı mı? Stepne diyen kaldı mı? Yama diyen kaldı mı? Bizim nasıl bir fonksiyonumuzun olduğunu insanlar gördü. Şimdi bakanlığı herkes bize layık görür de yarın işler ters gittiğinde MHP’de zaten bakanlık kazanmak için bu işi yapmıştı derler. Bizim bu kadar kutsal düşüncelerle yaptığımız bu ittifak, bu destek zedelenir. Nedir burada mesele? Her bir metrekarede, her bir santimetrekarede devletin her bir noktasında MHP’nin duruşunun, düşüncesinin ve tavrının ne olacağının düşünülmesidir esas olan. Bunu temin ettiğimiz zaman her şey daha dengeli ve daha düzenli gider bizde katkımızı sağlarız.

Her şeyi biz doğru biliyoruz anlayışında değiliz ama birlikte düşünüp bu millet yararına ne varsa onu temin etmeye çalışmak durumundayız. Allah bu noktada hepimizin yardımcısı olsun. Bizler inanıyoruz. Sorumluklarımız var yoğun bir meclis dönemi olacak. Hükümetin yapacağı şeyleri Cumhurbaşkanının yapacağı şeyleri takip edeceğiz. İnşallah ekonomik alanda, tarım alanında elimizden geleni yapacağız diyerek 24 Haziran seçiminde fedakârca çalışan İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu ve teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu’da ziyaretlerinden dolayı Milletvekili M. Levent Bülbül’e teşekkür etti.

Konuşmalar sonrası bir süre sohbet ederek çayların içilmesinin ardından MHP Milletvekili M. Levent Bülbül Hendek’ten ayrıldı.


Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2018, 14:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184