CHP HENDEK İSTİŞARE TOPLANTILARINA DEVAM EDİYOR

CHP Hendek İlçe Teşkilatı her hafta partililer ile Teşkilat binasında bir araya gelerek istişare toplantıları gerçekleştiriyor.

CHP HENDEK İSTİŞARE TOPLANTILARINA DEVAM EDİYOR


Uzun zamandır devam eden haftalık istişare toplantılarında partililer fikir alış verişi yaparak değerlendirmelerde bulunmayı sürdürüyor.

CHP İlçe Teşkilatı binasında gerçekleşen haftalık istişare toplantısına CHP İl Kadın Kolları Başkanı Füsun Çetin, Yönetimi, CHP İlçe Başkanı Reyhan Azak ,İlçe Yönetimi ,Kadın Kolları Başkanı Nevin Şeşen Kuru, CHP Milletvekili A. Adayı Ayhan Bal, Eski İlçe Başkanları ve partililer katıldı.

İstişare toplantısı açılış konuşması yapan İlçe Başkanı Reyhan Azak toplantıların devam edeceğini söyleyerek seçim çalışmaları ile ilgili de çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

CHP Milletvekili A. Adayı Ayhan Bal’da kısa bir değerlendirme yaparak Bizler yaşam alanlarımızı bir şekilde sağlıyoruz. Ancak bizim çocuklarımızın yaşam alanlarını daraltıyorlar. Şimdi kendisini Müslüman adleden faşistlerden memleketimizi korumaya çalışıyoruz. Çocuklarımızın alanlarını onlardan korumaya çalışıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi çocuğuyla, kadınıyla herkesiyle bu yarışın içinde olmalı ,güçlenmeli. En kötü şartlarda bile CHP % 25’lere düşüyor. Bazıları , efsaneler bir düşüyor yok oluyor. ANAP , DYP gibi partiler yok oldular. Çünkü omurgasızlar. Biz bu ülkenin en omurgalı partisiyiz. Onun için de hep birlikte çalışacağız , çalışmaya devam edeceğiz “ dedi.

İstişare toplantısında her hafta bir partili kendi hazırladığı değerlendirmeyi  partililer ile paylaşarak istişare yapıyor.

Haftalık istişare toplantısı sohbet edilmesi ile sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2015, 16:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184