CHP HENDEK ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

CHP Hendek İlçe Teşkilatı, Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Milletvekili Adayı Ayhan Bal, CHP Hendek İlçe Başkanı Reyhan Azak ve Partililerin katılımıyla Yeşilvadi, Harmantepe, Kalayık ve Yarıca Mahallelerini ziyaret etti.

CHP HENDEK ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR


Sakarya Milletvekili Engin ÖZKOÇ yaptığı konuşmalarda, birlik ve beraberliğimizin her zaman sürdürülmesi gerektiğini, insanlarımızın parti ayırımı yapmadan, diğerini ötekileştirmeden yaşamamız gerektiğini, insanlarımızın bölünmesinin Ortadoğu Ülkelerinde gördüğümüz parçalanmış devletler sendromuna ülkemizi de sürükleme ihtimali olmaması için, Sosyal Demokrat iktidarda CHP-MHP-AKP-SP ayrımı yapmadan tüm yurttaşlarımıza eşit mesafede olacaklarını belirtti.

Sakarya Milletvekili Adayı Ayhan Bal da yaptığı konuşmalarda Yeşilvadi ve çevre mahallelerin kendi çocukluğunun ve gençliğinin geçtiği yer olduğunu belirterek, artık değişim zamanının geldiğini söyledi.
Mahallelerdeki halkın ilgisinden mutlu olduğunu belirten Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Sakarya da CHP'nin iki Milletvekilliğinin kazanacağını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2015, 16:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184