CHP HENDEK’TE İSTİŞARE TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR

CHP Hendek İlçe Teşkilatı her hafta partililer ile Teşkilat binasında bir araya gelerek istişare toplantıları gerçekleştiriyor.

CHP HENDEK’TE İSTİŞARE TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR


CHP Hendek İlçe Teşkilatı  haftalık istişare toplantılarında partililer fikir alış verişi yaparak değerlendirmelerde bulunmayı sürdürüyor.

CHP İlçe Teşkilatı binasında gerçekleşen haftalık istişare toplantısına  CHP İlçe Başkanı Reyhan Azak ,İlçe Yönetimi ,Kadın Kolları Başkanı Nevin Şeşen Kuru, CHP Milletvekili A. Adayı Ayhan Bal, Eski İlçe Başkanları ve partililer katıldı.

İstişare toplantısı açılış konuşması yapan İlçe Başkanı Reyhan Azak haftalık değerlendirme yaparak geçtiğimiz günlerde vahşice katledilerek öldürülen Özgecan Aslan’ı rahmetle anarak yakınlarına baş sağlığı diledi.

CHP Milletvekili A. Adayı Ayhan Bal’da kısa bir değerlendirme yaparak partililer ile sohbet ederek fikir alışverişinde bulundu.

Bal ayrıca geçtiğimiz günlerde vahşice katledilerek öldürülen Özgecan Aslan’ın ölümünden dolayı büyük üzüntü yaşadıklarını ifade ederek ailesi ve yakınlarına baş sağlığı diledi.

İstişare toplantısında her hafta bir partili kendi hazırladığı değerlendirmeyi  partililer ile paylaşmayı da sürdürüyor.

Haftalık istişare toplantısında ayrıca Vahşice öldürülen Özgecan Aslan’ın ölümü nedeniyle tüm misafirlere siyah kurdale takıldı.

 Sohbet havasında devam eden istişare toplantısı ilçe gündemi ile ilgili değerlendirmelerin yapılması ile sona erdi.


Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2015, 16:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184