CHP Sakarya Milletvekili Adayları Hendeklilere Tanıtıldı

CHP Sakarya il başkanlığı Erdoğan Itır ve CHP Hendek ilçe Başkanı Reyhan Azak ve yönetiminin desteği ile Hendek’te CHP Milletvekili Adayları tanıtım programı yapıldı,

CHP Sakarya Milletvekili Adayları Hendeklilere Tanıtıldı


Hendek Belediyesi Otopark alanında gece düzenlenen  tanıtım programı yoğun bir katılım ile gerçekleşti. 7 aday sahneye gelerek kendilerini tanıttı ve  gündemi değerlendirdi.

CHP 7 milletvekili adayını tek, tek tanıttığı gecede CHP grup başkan vekili ve 27 dönem Milletvekili adayı Engin Özkoç Hendeklilere seslendi.

Özkoç  ‘’Hendeklileri Kemal Kılıcdaroğlu, Muharrem İnce adına saygıyla, sevgiyle selamladığını ifade eden Engin Özkoç sözlerinde’’ Birileri Türkiye Cumhuriyetinin onurlu ve değerli vatandaşlarının yüreğine korku salmak istiyor. Bu ülkenin Cumhuriyete yürekten bağlı ve hayatını orduya adamış genel kurmay başkanını PKK’lı bir teröristin  gizli tanıklığıyla 6 yıl hapse attılar.
O Genel Kurmay Başkanı 6 yıl boyunca cezaevi ve hücrede  bir tek gün umudunu yitirmedi, bir tek gün korkuyu yaşamadı. Başını öne eğmedi, hep söyle dedi, ben bu milletin ve Mustafa Kemal’in, yani Cumhuriyetin generaliyim. Beni kimse korkutamaz dedi ve daha sonra subaylarımızı yazarlarımızı aldılar. Yazarlarımız hücrelerinde onlarca kitap yazdılar. Özgürlük adına, umut adına, Cumhuriyet adına onları kutluyorum. korkmadıkları Cumhuriyete güvendikleri için, çünkü onlar Cumhuriyete inanıyorlar. Onlar Atatürk’e inanıyorlar, onlar Allaha olan inançlarını Vatana olan inançlarıyla birleştirip ne Recep Tayyip Erdoğan’dan ne Rusya’dan, ne Amerika’dan korkuyorlar.
Onlar sadece vatan için varlar. 16 yıldır Türkiye’de tek bir fabrika açılmadı ama Cumhuriyetin fabrikalarını Şeker Fabrikalarını, Vagon fabrikalarını, donatım fabrikalarını sattın ama Cumhuriyeti bitiremedin bitiremeyeceksin. Sen işçiye emeğinin karşılığını vermedin, emekçiye  ayda bin lirayı Kemal Kılıçdaroğlu’n dan duydun  bende vereceğim dedin, ama milleti kandırdın. Birine 500, birine 200 birine hiç vermedin yazıklar olsun.
Korkmayacağız, yılmayacağız, bu ülkede yaşamaktan asla vazgeçmeyeceğiz, çocuklarımıza sahip çıkacağız, topraklarımıza sahip çıkacağız, Suriyelilere, Araplara peşkeş çektiğimiz topraklarımıza sahip çıkacağız. Bankalarımızı yabancılara sattın, onlar elbette ki yatırım yapacaklar ama ülkemizin bankasına Merkez Bankasına sahip çıkacağız, eğitime sahip çıkacağız, fabrikalar açacağız, bu ülkenin bereketli topraklarında Allah’ın izni ile buğday, mısır ekeceğiz, hayvancılık yapacağız. Koskoca Türkiye Cumhuriyetini tekrar itibarlı yapacağız. Cumhuriyete sahip çıkın, Hak için, hukuk için, adalet için, şehitlerimizin kanı için, CHP ye oy isteyin haktır bu size’’ şeklinde konuştu.

CHP Milletvekilleri Hendek Aday tanıtım programı adayların halkı selamlaması ile sona erdi



Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2018, 10:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184