CHPLİ VEKİL, BAKAN İSLAM’A ÖYLE BİR TWEET ATTI Kİ

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, attığı tweet ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve Ak Parti Sakarya Milletvekili Doç. Dr. Ayşenur İslam’ı hedef aldı.

CHPLİ VEKİL, BAKAN İSLAM’A ÖYLE BİR TWEET ATTI Kİ


Milletvekili Nazlıaka attığı tweette, iki karısını öldüren ve yeni eş arayan bir adamı canlı yayına konuk ettiği gerekçesiyle sanatçı Seda Sayan’ı RTÜK’e şikayet eden Bakan İslam’a gönderme yaptı.

“Utanılasısınız!”

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Bakanlığın RTÜK’e yaptığı şikayeti ti’ye aldığı tweette, Ayşenur İslam için “Seda Sayan’ın bir sonraki konuğu” ifadesini kullandı.

Nazlıaka, Bakan İslam ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na attığı tweette çok ağır bir ifade kullandı ve “UTANILASISINIZ!” dedi…

“Tüketen Tükenir”

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Bakan İslam ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na attığı sözkonusu twitte ayrıca; “Tüketen Tükenir” başlığı altında bir fotoğraf karesi kullandı. Nazlıaka, o fotoğraf karesinde “Yalnız yaşayan insan; %38 daha fazla ürün, %42 daha fazla paket, %55 daha fazla elektrik, %61 daha fazla yakıt tüketiyor” cümlelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2014, 21:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184