Çorba Gelirleri Yemen’e

Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Hendek pazar yerinde stant açarak ”Yemen'e Yardım” kampanyası çerçevesinde çorba dağıtımı yaptı.

Çorba Gelirleri Yemen’e


Yemen halkının açlıkla ve tüm olumsuzluklarla iç içe yaşadığı bugünlerde, Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Bedia Yılkın ve Yönetimi Hendek'te Salı günü kurulan pazar yerinde Yemen yararına çorba dağıtımı yaptılar.

Vatandaşlardan gönlünüzden ne koparsa diye, topladıkları hayır paralarını İHH Başkanı Cemil İşnel ile birlikte Ziraat Bankası hesabına yatırdılar.

Ak Parti Hendek Kadın Kolları Başkanı Bedia Yılkın, bugün Yemen’de, Doğu Türkistan'da ve Müslüman Ülkelerindeki zulme dur denilmesi gerekiyor. Yaşadığımız coğrafyada Müslüman kardeşlerimiz ateş altında yasam mücadelesi verirken ‘Komsusu aç iken tok yatan bizden değildir’ diyen Peygamber'in ümmeti olarak bizlerde buradan Yemendeki Din kardeşlerimize elimizden geldiğince destek olmaya çalışacağız.

Bu bağlamda bana ve ekibime yapmış olduğu her türlü çalışmada hiç bir zaman desteğini esirgemeyen Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Ak Parti  İlçe Başkan Vekili Fatih Tazim ve Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Ali Kemal Sofu'ya çok teşekkür ederim. Sevgili Mahalle Başkanlarım ve tüm İlçe Halkına da bizleri yalnız bırakmadıkları için sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Hendeğin Ak Kadınları olarak 
ilk günkü heyecanla ve sevgiyle, birlikte yılmadan yorulmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz Allah (c.c) yar ve yardımcımız olsun dedi.


Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2018, 15:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184