DAHA ÖZGÜR BİR TÜRKİYE, YAŞANABİLİR HENDEK

CHP ”Daha özgür bir Türkiye, yaşanabilir Hendek” sloganıyla Kongreye Hazırlanıyor

DAHA ÖZGÜR BİR TÜRKİYE, YAŞANABİLİR HENDEK


Cumhuriyet Halk Partisi Hendek İlçe Başkanı Reyhan Azak 25 Kasım 2015 Çarşamba günü yapılacak olan ilçe kongresine ilişkin  basın açıklaması yaptı.

CHP İlçe Başkanı Reyhan Azak yaptığı açıklamada “ Cumhuriyet Halk Partisi: köklerini Cumhuriyetimizin kuruluşunun ilk yıllarında atmış 95 yıllık geçmişinden bugüne kadar gelen ve geleceğe uzanan ilkeleri ve idealleri olan Cumhuriyetimizin ve demokrasimizin kuruluşunda emeği ve çabası olan bir partidir.

Son zamanlarda  demokrasi tarihimizin en derin krizlerini yaşamaktayız. Demokratik parlamenter sistemimiz otoriter bir rejime dönüşmektedir.  İç ve diş politikalardaki yanlışlıklar, ötekileştirme ve ayrıştırmanın sonucunun ülkemizi nerelere getireceğini söylemek bile istemiyorum. Biz CHP ailesi olarak ülkemiz insanının “Önce Ülkem” dediğine inanıyoruz. Bizlerde bu sorumluluk inancıyla Hendek’te çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Bugüne kadar partimizin ülkemizin sorunlarının çözümünde gösterdiği olumlu tutum ve çalışmalar CHP’nin ülkemizin ortak vicdanı, ortak aklı ve siyasi güvenin adresi olduğu anlaşılmıştır.

25 Kasım 2015 Çarşamba günü saat 14.00’te  Ticaret Merkezi salonunda yapılacak olan kongremize Hendek’li hemşehrilerimizin katılımlarından onur

duyarız. ”Daha özgür bir Türkiye, yaşanabilir Hendek” sloganıyla gerçekleştireceğimiz kongremizden CHP Hendek ilçe teşkilatının daha güçlü çıkacağına inancımız tamdır.

 

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2015, 16:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184