DEV MİTİNG MEYDANA SIĞMADI

MHP Hendek İlçe Teşkilatının düzenlediği dev miting meydana sığmadı.

DEV MİTİNG MEYDANA SIĞMADI


Miting öncesi yağan yağmura aldırış etmeyen on binlerce vatandaş meydan mitingine sel gibi akın etti.

On binlerce vatandaşın katıldığı Dev miting’de son noktayı Babaoğlu koydu

Muammer Sencer Caddesi üzerinde ki meydan otoparkında Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan Meydan Mitingin de on binlerce Vatandaş ellerinde MHP Bayrakları ile Turgut Başkan sloganı atarak coştular.

Meydana sığmayan vatandaşlar Bayrakların asılması için kullanılan Vinçlerere çıkarak oradan Mitingi seyrettiler.

Meydana sığmayan ve izdihamın yaşandığı meydan mitinginde vatandaşlar Ertoba dans grubu ve Bayar Şahin’in şarkıları ile coştular. Vatandaşların coşkusu MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu’nun Miting alanına gelmesi ile zirveye çıktı.

Eşi Esra Babaoğlu ile birlikte halkı selamlayan MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu “ Bundan böyle baskı yok, zulüm yok.Bu devir bitti.Artık adam kayırma,siyasi parti gözetmeden hizmet edeceğiz.

Sık sık Turgut Başkan sloganları ile meydanı inleten coşkulu kalabalık arasında bir grup genç Turgut Babaoğlu yazılı pankart açarak slogan attı.

Coşkulu kalabalık karşısında Babaoğlu “Doğal olacağız.Hizmet edeceğiz.Bugüne kadar Hendeğe hizmet eden Milletvekillerimiz,Belediye Başkanlarımız ve herkese teşekkür ediyorum.Hiç kimseyi ayırmadan,hiç kimseyi kayırmadan,Hendek halkına hizmet edeceğiz. Zenginleşmeyeceğime,hiçbir vatandaşımız sabah kalktığında ,tapusuna ortak bulmayacak.Siyasi parti ayrımı yapmadan eşit hizmet edeceğime ve STK’lardan kimseyi zorlamayacağız.Herkes kendi işini yapacak.Zorla mitinglere götürülmeyecek.Belediye çalışanlarına da baskı yapmayacağız.Belediye çalışanlarımızın fazla mesaiden dolayı ödenmeyen ücretleri biz göreve geldiğimizde mutlaka ödeyeceğiz.Göreve geldiğimizde Belediye kapısı herkese açık olacak.Ve vatandaşlarımız geldiğinde kendilerini evinde hissedecekler.Sizlere hizmet etmek bizim görevimiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2014, 17:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
konser
konser - 10 yıl Önce

Miting degil konser o :)) millet lafa degil icraata bakar. Konser organizasyonu iyidi ama sagdan soldan sıkıştırılmış meydana degil acik bi meydanda olmalıydı.

konvoy
konvoy - 10 yıl Önce

ee hadi ak partinin 3000 araclik konvoyunuda haber yapsaniza :))

gokhan
gokhan - 10 yıl Önce

o 3000 araclik konvoyu olusturmak icin nekadar butce harcandi bide onu soyleyin

zorunuza gitmesin
zorunuza gitmesin - 10 yıl Önce

Birincisi o konvoy sakarya ilçelerinden toplanan araçlardan oluştu ikincisi icraat derken ali başkanın üzerine geçirdiği arazi icraatlarından bahsettin sanırım bizde öyle icraat yok be babacan

Vatandaş
Vatandaş - 10 yıl Önce

3000 aracı tek tek saysın mı?

hendek gündemi
hendek gündemi - 10 yıl Önce

konser rumuzlu arkadasım birşey savunurken bilgi dağarcığı geniş olması lazım..sıkıştırılmış meydan dediğin yeri iyice analiz etseydin dışarı taşan insanları görürdün..bu konser dediğin uğur ışılak mustafa ceceli konseri değil..davaya inananların konseri..

boş muhabbet
boş muhabbet - 10 yıl Önce

gelenlerin yarısı konsere geldı akyazı dn bile çok gelen vardı ali incisiz bi hendek olamaz siz nankör insanlarsınız

akape ye hayiiiirrrrr
akape ye hayiiiirrrrr - 10 yıl Önce

Akapenin bascalan'inin hirsizlik yaparak elde ettigi dombra li bir konser- Miting ortami degil. Bu artik zulum hirsizlik yolsuzluk istemeyen hendegin coskusu... Eee muzik de bu coskunun bir parcasi...ruhun gidasi...


SIRADAKİ HABER

banner83

banner184