Devlet Güçlendikçe İmkanları da Güçlenir Hizmetleri de Artar

Başkan Ali Kemal Sofu, İlçe Başkanlık görevine geldiğinden bugüne kadar bütün seçimlerden sonra İlçede ki tüm mahalleleri gezerek "Teşekkür Ziyareti" geleneğine 24 Haziran'dan sonra da devam ediyor.

Devlet Güçlendikçe İmkanları da Güçlenir Hizmetleri de Artar


Bu sefer ki ziyareti Paşaköy, Tuzak ve Aşağı Çalıca Mahalleleri'ne giderek kahvehanelerde vatandaşlar, esnaflar ve sokakta gördüğü insanlarla görüştü.

Sofu, kahvehanelerde yaptığı konuşmalarda

“Devlet güçlendikçe imkanları da güçlenir ikramları da hizmetleri de artar. 24 Haziran'da güçlü bir devlet için Cumhurbaşkanlığında Sayın Recep Tayyip Erdoğan dediniz. Güçlü bir Millet için Ak Parti dediniz.

Paşaköy Mahallemiz Milletvekilliğinde %74- Cumhurbaşkanlığında %80, Aşağı Çalıca Mahallemiz Milletvekilliğinde %68- Cumhurbaşkanlığında %82,  Tuzak Mahallemiz Milletvekilliğinde %62- Cumhurbaşkanlığında %79 oranında oy vererek güçlü bir Türkiye olmasını istediniz. Bu Destek ve katkılarınızdan dolayı Teşekkür ederiz.

Ak Parti kuruluşundan bu güne kadar 17 yıl içinde nelerle mücadele ettiğini genç kardeşlerimiz bilmez ama burada yaşı 40 üzeri olanlar bilirler. Bu süreçler ve ülkemizi oyalamaya çalışan mihrakların bu seçimden sonra yapabilecekleri fazla bir şey kalmadı. En fazla Twitter 'den tehditvari yazılar yazarlar sonra da özür dilerler.  Şimdi hasat zamanı diyerek ülkemizin yükselişini ve çevresine hükmedişini izlemeye başladık. Bakanlıkların alt kurumlarının atanması tamamlanmasıyla her alanda ülkemizde güzel gelişmeler olmaya başlayacak. Sizler bunun başarılmasında Cumhurbaşkanımızın en büyük destekçisi oldunuz.  Cumhurbaşkanımıza bu desteklerinizden dolayı tekrar teşekkür ediyorum.” Dedi.


Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2018, 11:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184