Dik Duracağız Ama Dikleşmeyeceğiz

Cumhur İttifakı Ak Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu, dün akşam Harmantepe Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Harmantepe ‘de yoğun bir katılım olduğu gözlemlendi.

Dik Duracağız Ama Dikleşmeyeceğiz


Seçim çalışmaları kapsamında; bugüne kadar gittiği her yerde derdinin sadece hizmet olduğunu anlatarak, Hendek için hedeflerinden projelerinden bahseden ve herkesin çalışmasına saygı duyan, halka ise hizmet noktasında garanti vererek, halkımız sandıkta son sözü söyleyecektir.

Harmant
epe sakinlerine hitabında, bugüne kadar yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyerek son zamanlarda bazı adayların kendisini hedef alarak sarf ettiği sözler neticesinde “bize de cevap hakkı doğdu” ifadelerini kullandı.

Sofu yaptığı konuşmada, bu güne kadar seçim süreci güzel gidiyordu ama; bazı aday arkadaşlarımız siyasetin ahlakına uygun olmayan ithamlarda bulunmaya başladı. Ne diyorlar! Sınıfta kaldı ders çalışsın 5 sene daha beklesin. Ne hizmet etti! 7 sene ilçe Başkanlığı yapmış kim tanıyor! İşte bu noktada cevap hakkı doğuyor. Biz diyoruz ki biz hizmet ettik. Şov yapmadık. Tribünlere oynamadık. Reklam peşinde koşmadık. Biz işimizi yaptık. Reklamımızı değil. Ak Partiye yakışır şekilde Cumhurbaşkanımızı Hendek’te en iyi şekilde temsil etmenin ve milletimize fayda sağlayacak kazanımların gayretinde olduk.

Hendek’ten haberleri yok

İlçe Başkanlığı görevimizin ertesi gününde baktık ki hastanemizin inşaatı kördüğüm neden mi? durdurulan hastane inşaatının sürecine müdahil olarak, Bir ihale yapılmış firma inşaata başlamış, başka firma ihaleyi mahkemeye vermiş durdurmuş. Yeni firma tekrar onu mahkemeye vermiş yani anlayacağınız kördüğüm olmuştu. Dönemin İl genel meclis üyesi Adem Öz, Mahmut Nedim Alkan ve Alaaddin Paşakaba ile henüz bir aylık İlçe Başkanıyken Ankara’nın yollarını tuttuk. Direk Sağlık Bakanımıza giderek, durumu izah ettik. Biz daha Hendek’e gelmeden inşaatın başlama kararının alındığını gördük. Bu işler bürokrasi ile oluyor. Ankara’ya gidip gelme ile yol yordam bilme ile oluyor bunun gibi bir çok örnek anlatarak, konuşmasına devam etti.

İnsan nerede ne konuştuğunu bilmeli

Bu güne kadar çakılı tek bir çivisi olmayanlar diyorlar ki! bu işi en iyi biz yaparız. Bu güne kadar Ak Parti ne yaptı diyorlar. Allah aşkına bu güne kadar Ak Parti hiçbir şey yapmamış. Ama gidiyor Yeşilyurt’ta Belediye Başkanımızın çalışmalarını methediyor. Aynı kişi Köprübaşında Belediye’ye hırsız diyor. Kazımiye’de beceremediniz defolun gidin diyerek, akabinde Yeşilyurt’ta İrfan Başkanın hakkını yediniz. Aday İrfan Başkan çıksaydı bende aday olmazdım. Peşinden yürürdüm diyor. Bu nasıl bir siyasettir. Nasıl bir anlayıştır.

Her gittiği yerde birbiri ile çelişen ifadeler kullanarak, insanların kendisine gülmesine neden oluyor. Biz 7 yıldır her yerde aynı şeyi söylüyoruz. Bugün Harmantepe‘de ne konuşuyorsak yarın Yeşilyurt’ta, Dikmen’de, Hendek meydanında da onu konuşacağız. Biz zaten 15 yıl öncede, 7 yıl öncede aynı şeyi konuştuğumuz içinbugün Cumhur İttifakının adayıyız. Bununla da gurur duyuyoruz. Söz verdiğimiz her şeyi yapacağız diyoruz. Yapamayacağımız hiçbir şeyinde sözünü vermiyoruz. Allaha şükür verilmeyecek hiçbir hesabımız yok.

Hizmet desteği kapsamında; Büyükşehir Belediye Başkanımız, milletvekillerimiz ve Bakanlarımız projelerimizi gerçekleştirme noktasında bizim paydaşlarımız olacaktır. 7 yılda da hiçbir yere resmimizin asılmasına ve reklama ihtiyaç duymadan, görevimizi tamamladık. Halkımız teveccüh ederse biriken bilgi ve tecrübelerimizi kullanarak, Hendek’i daha güçlü yarınlara ulaştırmanın gayretinde olacağız.


Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2019, 10:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184