Dikbayır'dan Teşekkür

27. Dönem İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır teşekkür mesajı yayımladı.

Dikbayır'dan Teşekkür


Çok değerli Sakaryalı hemşerilerim 24 Haziran 2018 tarihinde yapılmış olan Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Adayımız Sn. Meral Akşener’e Partimiz adına şahsıma göstermiş teveccüh için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu yolda azami ve candan emekleri olan İl Başkanımız Sn. Selçuk Kılıçaslan başta olmak üzere bütün ilçe başkanlarımıza, yönetim kurullarına, diğer aday arkadaşlarımıza, gençlik kollarımıza, hanımlarımıza, çocuklarımıza, hasta yatağında bile bizlerden dualarını eksik etmeyen hastalarımıza bizlere inanan tüm büyüklerimize, arkadaşlarımıza, aileme, yakın çalışma arkadaşlarıma kısacası tüm Sakarya halkına sonsuz teşekkür ederim.

Bu vesile ile Sakarya halkının üzerime yüklediği sorumluluğun farkında ve bilincinde olarak başta ülkem olmak üzere Sakarya’mız için de gerekli tüm kurum, kuruluş ve STK’lar başta olmak üzere sizlerle birlikte elimden gelen bütün gücümle çalışacağıma söz veriyorum.

Allah hepinizden razı olsun haklarınızı helal ediniz. Bende sizlerin bana ve partimize verdiğiniz oylardan dolayı asla sizleri utandırmayacağım.

Saygı ve sevgilerimle...


Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2018, 14:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hakan candan
Hakan candan - 6 yıl Önce

seçimden 1 gün önce sosyal medyadan yapılan canlı yayında hakaretlere varan tacizlerde bulunan vatandaşlar ne yüzle vekilim diye yalakalık yapacaklar merak ediyorum

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184