Ender Serbes Hendek’te ziyaretlerde Bulundu

AK Partiden istifa eden, Sakarya Dostlar Platformu üyesi işadamı Ender Serbes, Hendek'te bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Ender Serbes Hendek’te ziyaretlerde Bulundu


AK Parti Sakarya Milletvekili Eski Adayı Ender Serbes, Hendek'te Gazetecilerle bir araya gelerek sohbet etti. Ender Serbes, gazetecilerle yaptığı sohbette, AK Partiden istifa etmesinin sebeplerini anlattı.

Ender Serbes, "AK Parti kuruluş ilkeleri ile herkesin ortak ihtiyaçlarına, vicdanına uzun yıllar hitap ve hizmet eden ülkemizin kalkınması yolunda büyük katkı vermiş, özverili, değerli kadroların karşılık gözetmeden büyük fedakarlıklarla yürüttüğü devrim niteliğinde siyasi bir harekettir. Üzülerek görmekteyiz ki bu hareket yıllar içinde başlangıç ilkelerinden uzaklaşmış ve özellikle de son yıllarda kolektif düşünce, ilkeli siyaset çizgisinden git gide kopmuştur" Dedi.

Ender Serbes'e neden Davutoğluyla berabersiniz? Sorusunu sorduk.

Ender Serbes; "Bugüne kadar bizlerin önceliği AK Parti yönetiminin eksik ve yetersiz olduğu noktalarda kendine çeki düzen vererek ülkemizin ihtiyaçlarına yönelik siyasi faaliyetler üretmesi oldu. Bu süreçte eski Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ve beraberinde yol yürüdüğü arkadaşlarının ortaya koyduğu yapıcı ve yerinde eleştirilerine kayıtsız kalmamız mümkün değildi.  Bu yüzden Sakarya’da yol yürüdüğümüz arkadaşlarımızla 23 Ağustos’ta Sakarya programını düzenleyerek Sn Davutoğlu’nun fikirlerini kamuoyuna duyurabilmesi için bir katkı sunduk." Dedi.

Ender Serbes'e bundan sonraki siyasi duruşunun nasıl olacağını sorduk.

Ender Serbes;"Sakarya siyasetini takip eden herkes beni Milletvekilliği Adaylık süreci ve sonrasında ortaya koyduğum duruşumdan yakinen tanır. Siyaseten amacımın hiç bir zaman bozmak, yıkmak veya dağıtmak olmadığını tam aksine demokratik ve yapıcı siyasetin gelişmesine katkı sunmak olduğunu çok iyi bilir. Biz ve bizim gibi düşünen yol arkadaşlarımız ile önümüzdeki süreçte toplumun hasretini sürdüğü ve ülke menfaatlerine katkı sunacak bir çizgide siyasi yürüyüşümüze devam edeceğimizin bilinmesini isteriz." Diye cevapladı.

Ender Sebes'e Hendek Ziyaretinde Hendek AK Parti eski İlçe Başkan Yardımcısı Fatih Sunman, eski yönetici Sezgin Mısır, emekli imam Hüseyin Düzeltici ve Sinan Aksoy eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2019, 16:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184