ESNAF’TAN BABAOĞLU’NA DESTEK

MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte ilçe merkezinde esnafları tek tek gezerek sorunlarını ve taleplerini dinledi.

ESNAF’TAN BABAOĞLU’NA DESTEK


Esnafların büyük desteği ve ilgisi ile karşılanan Babaoğlu gördüğü bu büyük destek ve ilgi karşısında sorunlar üzerinden değil, çözümler üzerinden hareket eden şeffaf bir belediyecilik yapacaklarını söyledi.

Adaletli ve şeffaf belediyecilik

Babaoğlu yaptığı değerlendirmelerde, Göreve geldiğimizde adaletli ve hakkaniyet çerçevesi içerisinde ilçemize hizmet etmek için gece gündüz çalışacağız.

Esnaflarımızın bulunduğu bölgede yapılacak olan uygulamalarda her cadde için o caddede bulunan esnafların ortak fikri ve düşüncelerini yapacak olduğumuz uygulamalarda yer vereceğiz. İlçe Merkezimizde esnafımızın fikirleri de alınarak, bu fikirler doğrultusunda sorunları hep birlikte çözeceğiz.

İlçemizde halkımızın tamamına hitap edecek projelerimiz ile İlçemizin ufkunu açacağız.


Çözüm üreten olacağız

Sorunlar üzerinden değil, çözümler üzerinden hareket eden Şeffaf bir Belediyecilik yapacağız. Meclis toplantılarımız halka açık olacak. Alınan kararlar meydandaki ekranda vatandaşlarımıza canlı olarak izleteceğiz.

Emlak harçları, tabela vergileri ve belediyenin aldığı bütün harçlar makul seviyelere çekeceğiz dedi.
 Esnaflar ziyaretlerinden dolayı Babaoğlu ve ekibine teşekkür ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

İlçe merkezinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdiği sırada birçok vatandaş ilgi gösterdiği Babaoğlu ile fotoğraf çektirerek anı ölümsüzleştirdiler.

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2014, 18:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184