Geleceğin Sporcuları Hendek’te Yetişecek

BBP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu spora verecekleri önem ve değerle geleceğin sporcularının Hendek’te yetişeceğini söyledi.

Geleceğin Sporcuları Hendek’te Yetişecek


Sporu seven ve sporcu kimliğiyle spora önem veren BBP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, Hendek Güreş İhtisas Kulübünü ve Karate diploma törenini ziyaret etti.

Güreş ihtisas kulübü Başkanı Harun Kaynak, Antrenörler ve sporcularla bire araya gelen Babaoğlu sporun önemine değinerek, Gençlerimizi sokaklardan ve kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmanın en güzel yolu spordur. İlçemizde spora yönelik yapacağımız projelerimiz ile her aileden en az bir gencimizi spora kazandıracağız. Hendek’in her yönüyle coğrafyasının birçok spor branşına alt yapı oluşturacak konumda olması nedeniyle bu yönde çalışmalarımızı yapacağız.

Hendek’imizin çeşitli bölgelerinde Yaz ve kış sporları, off road, atv, kayak, çim kayağı alanları oluşturacağız. Sporun her branşının kullanabileceği Butik salonlar yaparak her aileden en az bir gencimizi spora kazandıracağız.

Ayrıca Hendek’imizde Yağlı güreş branşında güreşçilerimizin kullanabileceği Yağlı güreş salonu yapacağız.

Spor ve Yaşam merkezi

Babaoğlu sporla ilgili yapacakları projelerinin içeriğinden bahsederek, İlçe merkezimizde mevcut olan açık ve kapalı spor alanlarının fiziki koşulları yetersiz olup bu alanlar işlevsel kullanılmamaktadır. Yapacağımız yatırımla tüm halkımızın konforlu bir şekilde spor yapmasını sağlayacağız.


Futbol Sahası (Uluslararası Standartlarda), 4000 kişilik Tribün ( Uluslararası Yönetmeliklere Uygun), 3 Adet Antrenman Sahası, Modern Soyunma Odaları, Taktiksel Eğitim ve Gelişim Sınıfları, Açık Basketbol Sahası, Kapalı Basketbol Sahası, Açık Voleybol Sahası, Kapalı Voleybol Sahası, 2 Adet Açık Tenis Kortu, Kapalı Yüzme Havuzu, Karate, Teakwondo, Judo Antrenman Sahaları, Hentbol Sahası, Futsal Sahası ve Buz Pateni Sahası olacak dedi.


Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2019, 19:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184