Gelecek Partisi Akıcı ile Yola Devam Dedi

Gelecek Partisi Hendek İlçe Teşkilatı 1. olağan Kongresinde Kurucu Başkan Musa Akıcı yeniden Başkan oldu.

Gelecek Partisi Akıcı ile Yola Devam Dedi


Gelecek Partisi Hendek İlçe Teşkilatı 1. Olağan kongresi Hendek Belediyesi nikah ve toplantı salonunda gerçekleşti. Tek liste ile gidilen kongrede Kurucu Başkan Musa Akıcı yeniden Başkan oldu.
Gelecek Partisi Hendek İlçe Teşkilatı 1. Olağan Kongresine Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, İl Başkanı Ender Serbes, İl Yönetimi, Kadın Kolları, İYİ Parti Hendek İlçe Başkanı Fatih Bayındır, STK Temsilcileri, Muhtarlar Derneği Başkanı Emin Kula ve Partililer katıldı.
Divan teşekkülü

Kongre Divan Başkanlığını Ayhan Güler yaparken, üyeler ise Emrullah Polat, Filiz Sırmalı, Özcan Kam ve Sevinç Hudutçu'dan oluştu.
Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından faaliyet raporları okundu.
Açılış konuşmasını yapan Gelecek Partisi Hendek Kurucu İlçe Başkanı Musa Akıcı kısa bir teşekkür konuşması yaptı.
Bu bir hizmet yarışıdır

İl Başkanı Ender Serbes yaptığı konuşmada, biz Gelecek Partisi olarak çok donanımlı bir ekibin arkasındayız. Sayın Davutoğlu ve etrafına toplanan bu kadroya ve hepimize güç kuvvet versin. Bizlere düşen ağır bir sorumluluk var. Önümüzde çok vakit yok. İşimiz çok. Sakarya’yı karış karış gezip, her insanımıza ulaşıp, fikirlerimizi düşüncelerimizi ve gelecek ile olan hayallerimizi paylaşmaktan mutluluk duyacağız. Bu bir hizmet yarışıdır. Bu ülkenin gerçekten vatanını, milletini düşünen insanlara ihtiyaç var. Bu anlamda katkı veren herkese teşekkür ediyorum. Bizler bu işi yapacak, gerek enerji anlamında, yeni olmamızın verdiği heyecanla, gerekse bilgi ve donanımımızla çok güzel mesafeler alacağımıza inanıyorum. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor, kongremizin hayırlı olmasını diliyorum dedi.
Kongremiz hayırlı olsun

Genel Merkez Kurucu Üyesi ve MKYK Üyesi Nuray Sağıroğlu ve Aile Politika İzleme Kurulu Başkanı Seren Yıldız Öztürk birer konuşma yaparak kongrenin hayırlı olması temennilerinde bulundu.
17/25 Aralık bir kumpastı

Ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulunan Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Ak Parti daha önce hizmet eden partiler gibi güzel hizmetler yaptılar. 2014 yılına kadar. 17/25 Aralık bir kumpastı. Ama Gerçeklere ve hakikatlere dayalı bir kumpastı. 17-25 Aralık sonrası 3 Bakanın yüce divana gitmesi lazımdı. Gitmediler. Davutoğlu şunları söyledi. Eğer siz yüce divana gitmezseniz, aklanmazsanız, bütün Türkiye bizi Ayakkabı kutuları ile karşılayacak. Bunun hesabını veremeyeceksiniz. Sokaklarda dahi dolaşamayacaksınız.

Partiler Milletindir

Davutoğlu’na karşı bir operasyon yapıldı diyen Özdağ, Başbakan olduktan sonra gelen Davutoğlu 2 seçim kazandı. 2015 7 Haziran ve 1 Kasım seçimleri. 1 Kasım seçimlerinde AKP döneminin en çok oyunu alan Genel Başkandı. Cumhurbaşkanı bir kısım tahriklerle “Davutoğlu sizi Cumhurbaşkanı adayı yapmayacak, partiyi elinizden alacak efendim”. O partiler ne Recep Tayyip Erdoğan’ındı ne Menderes’indi ne Özal’ındı nede Demirel’indi, o partiler milletindi. Partiyi kurarsınız, Kurduğunuz parti milletindir. Siz fanisiniz gelirsiniz ve gidersiniz. Kalıcı olan kubbede hoş bir seda bırakmaktır. Bırakmazsanız da ona da millet gereğini yapıyor zaten diyerek Kongrenin hayırlı olması temennilerini iletti.

Seçime hazırız

Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, Gelecek Partisi Hendek 1. Olağan kongresi hayırlara vesile olsun. Seçim gelecek. Gelecek zaten Gelecek. Biz seçime hazırız. Neden ayrıştık. Biz ahlak yasası getirelim. Onlar dediler ki Siyasetçinin ahlaklı olmasına ihtiyaç yok. Biz dedik ki, Türkiye şeffaf olsun. İhaleler açık olsun, hırsızlık olmasın. Onlar dediler ki, hırsızlık olmaya devam etsin. Biz dedik ki, Şehirde ki imar hakları, şehrin halkına paylaşılsın. İmar rantı adil dağıtılırsa iyi bir şeydir. Dediler ki bu rantı bir elin sayısı kadar insan paylaşsın. Bütün bunları sizler çözeceksiniz. Seçimlerde inşallah kılıcı vuracaksınız ve bu sorunları halk çözecek. Gelecek Partisi insan odaklıdır. İnsanı merkeze alan partidir. İnsanın ölümüne kadar olan haklarını planlar. Diğer partilerin programı Devlet ile başlar, Gelecek Partisinin programı insanla başlar. Hedef olmalı, Hedefte bulunduğunuz yerde birinci parti olmalı. Allah’ın izniyle Hendek’te, Sakarya’da ve Türkiye’de birinci parti olacağız. İlk seçimlerde iktidar olacağız. Bütün bu söylediklerimizi hayata geçireceğiz dedi.

Gelecek Partisi Hendek İlçe Teşkilatı Yönetimi

Gelecek Partisi Hendek İlçe Başkanı Musa Akıcı.

Yönetim Kurulu; Ali Osman Kayran, Bilgin Pektemek, Dilek Acıbal, Dursun Nalbant, Ekrem Sarı, Emre Çulhaoğlu, İsmail Becit, İsmail Yurt, Kamuran Kaplan, Mehmet Kamış, Metin Demirel, Niyazi Uzunoğlu, Ömer Talha Yıldız, Serdar Şen, Saim İrik, Sedat Efe, Şenol Holat, Şuayip Seçkin, Şule Gündüz, Turgay Yılkın, Ulvi Başpehlivan, Yavuz Karadağ ve Yılmaz Kesim.



Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2020, 17:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184