Gelecek Partisi Hendek Yönetimi Şekillendi

İlçelerde teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren Gelecek Partisi’nde Hendek Yönetimi şekilendi.

Gelecek Partisi Hendek Yönetimi Şekillendi


Çalışmaları belirli plan dahilinde sürdürdüklerini kaydeden Gelecek Partisi İl Başkanı Ender Serbes, Hendek yönetiminin de diğer ilçelerde olduğu gibi çok değerli isimlerden oluştuğunu belirtti.

Titizlikle çalıştık

Gelecek Partisi tüm Türkiyede olduğu gibi Sakaryada da teşkilatlanma çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Adapazarı ilçe yönetimini belirleyen Gelecek Partisi şimdi de Hendek yönetimini oluşturdu. Konuyla ilgili açıklama yapan İl Başkanı Ender Serbes, her bir ilçe için farklı stratejiler uyguladıklarını belirterek, Hendek için de bu özeni gösterdik. Arkadaşlarımız Hendekin sorunlarını iyi bilen, çalışkan ve vizyon sahibi kişiler. Kendileriyle çalışmaktan onu duyacağız dedi.

Tebrik ediyorum

Ülkemizin kronikleşmiş sorunlarına köklü çözümler bulmak için yola çıkmış olan Partimiz, Türkiyenin dört bir yanında olduğu gibi ilimizde de büyük teveccüh görüyor diyen Serbes, işsizliğin yüzde 13lerde, enflasyonun yüzde 11ler seviyesine geldiği; demokrasinin, insan haklarının ve hukuk sisteminin zayıfladığı bu dönemde elbette halkımız Gelecek Partisini kurtuluş olarak görmüştür. İnşallah, belirlenen isimler Hendek ilçemizin daha müreffeh bir ilçe olması için var gücüyle çalışacaklardır. Çok değerli İlçe Başkanımız Musa Akıcı’yı ve yönetiminde görev alan tüm arkadaşlarımı gönülden tebrik ediyorum.

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2020, 16:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
sami kaymaz
sami kaymaz - 4 yıl Önce

hayırlı uğurlu olsun....

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184