Gelecek Partisinde Sakarya'dan 2 İsim

Gelecek Partisinin Kurucu isimleri arasında Sakarya'dan iki isim yer aldı.

Gelecek Partisinde Sakarya'dan 2 İsim


Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun öncülüğünde kurulan Gelecek Partisinin 154 kişilik Kurucular Kurulu listesinde dikkat çeken isimler var.

Bu isimler içinde Sakarya'dan, 22-23-24 ve 26. Dönemler Milletvekili Hukukçu Ayhan Sefer Üstün ve İş Kadını Nuray Sağıroğlu isimleri dikkat çekti.
Neden Gelecek Partisi?

Ayhan Sefer Üstün ve Nuray Sağıroğlu bu soruya kısa bir cevap verdi. Ayhan Sefer Üstün, zamanı geçmiş eski sözleri tekrar etmeye değil yeni şeyler söylemeye geliyoruz. Susmaya değil konuşmaya, bağırmaya değil sakince anlatmaya geliyoruz.  Surat asmaya değil tebessüm etmeye geliyoruz. Gün bizi ayıran değil bizi birleştiren politikaları konuşma günüdür.
Nesiller aşan ortak aklın ürünü olan değerlerin korunması bağlamında geleneğe saygılı, modern ve çağdaş, sınır aşan teknolojik etkileşim bir gelecek vizyonu bağlamında küresel bir siyaset anlayışını benimsiyoruz. Geleneğe bağlı özgürlükçü siyaset anlayışımız Geleneğe bağlılığımız gelenekten kopuş değildir.

Bu ortak hedef doğrultusunda kanaat önderlerimizi, aydınlarımızı ve her siyasi kesimden vatandaşlarımızı ortak vicdanımız, ortak aklımız ve ortak irademiz temelinde ortak geleceğimizi belirlemek için omuz omuza vermeye davet ediyoruz. Partimiz temel hak ve özgürlüklerin korunduğu, ayrımcılıkların son bulduğu, adil ve müreffeh bir Türkiye vizyonu ile yola çıkmaktadır. Rabbimden, ülkemizi yarınlara umutla taşıyacak Gelecek Partisi'nin hayırlara vesile olmasını diliyoruz diye cevap verdi.


Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2019, 10:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184