GENÇ İŞADAMI VEKİL ADAYI MI?

Alınan erken seçim kararının ardından 1 Kasım’da gerçekleştirilecek seçim öncesi Sakarya’da siyasi kulisler hareketlenmeye başladı.

GENÇ İŞADAMI VEKİL ADAYI MI?


Hendek’in siyasette iyi temsil edilmediğini düşünen vatandaşlar genç işadamını milletvekili olarak görmek istiyorlar. “Yeni yüz, yeni vizyon” düşüncesi dost sohbetlerinde fazlaca zikredilmesinden sonra siyaset kazanı kaynamaya başladı bile.

Sakarya siyasetinde her zaman söz sahibi olan Hendek’te özellikle MHP’de farklı isimlerin milletvekilliği adaylık başvurusunda bulunacağı ve hatta son zamanlarda yükselişe geçen MHP Hendek Belediye Meclis Üyesi olan iş adamı Vural Tutkun’un ismi sıkca zikredilmeye başlandı.

Adeta on parmağında on marifet olan Vural Tutkun; iş dünyasında her geçen gün yükselişini perçinlerken siyaset ve spor camiasında da etkin görevler alıyor. Genç işadamı Tutkun; en son Akovaspor kulübüne başkanlık yaparak tüm dikkatleri üstüne çekmişti.

Vatandaşların MHP’de Milletvekili aday adayı olması yönünde ifadeleri karşısında iş adamı Vural Tutkun’un vatandaşların talebine nasıl cevap vereceği ise merak konusu oldu.


Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2015, 12:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184