GENÇLERDEN BABAOĞLU’NA ÖZEL DAVET

Hendek’te bir grup genç MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu’nu davet ederek yemekte bir araya geldiler.

GENÇLERDEN BABAOĞLU’NA ÖZEL DAVET


Seçim sürecinde kendisine olan ilginin her geçen gün artan ve herkesin gönlüne taht kuran MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, bir grup gencin daveti üzerine yemekte bir araya gelerek gençlerle sohbet etti.

Mis Lahmacun salonunda gençlerin verdiği yemeğe Babaoğlu’na, MHP Belediye Meclis Üyeleri Vural Tutkun, Engin Yapıcı, Osman Güney eşlik etti. Yemek öncesi gençler, Gönüllerin ve Hendeğin gerçek Başkanı Turgut Babaoğlu yazılı çiçek takdim ettiler.

Sohbet havasında geçen yemeğin ardından Babaoğlu gençlere gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür ederek, Gece gündüz emek vererek seçim sürecinde çalışan gençlerimize çok teşekkür ediyorum. Gençlerimizin bu gönül hareketi herkesin takdirini kazandı. Sağduyu ile herkesin takdirini toplayan gençlerimize teşekkür ediyorum dedi.

Hiçbir menfaat gütmeyen gönül hareketi ile severek çalıştıklarını belirten gençler, Babaoğlu ile her zaman beraber olacaklarını ifade ettiler. 
Babaoğlu, Gençlerle yemeğin ardından çay keyfi yaparak sohbet etti.

MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu ve Belediye Meclis Üyeleri Vural Tutkun, Engin Yapıcı, Av. Ahmet Ay, Uzuncaorman Köyüne teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Uzuncaorman Köyünde esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Babaoğlu ve beraberindekiler seçim sürecinde destek veren herkese teşekkür etti.

Esnaflar ve vatandaşlar örnek bir davranış sergileyen Babaoğlu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek başarılarının devamını dilediler.

Esnafları ve vatandaşlara teşekkür ziyaretinde bulunan Babaoğlu ve beraberindekiler daha sonra bir ailenin de misafiri oldu.

Ev ziyaretinin ardından Babaoğlu, Uzuncaorman köyünde gençlerle ve Muhtar Mehmet Civelek ile Masa tenisi oynayarak keyifli vakit geçirmesinin ardından Muhtar ve Vatandaşlara ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2014, 15:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184