Gençlik Kolları Mahalle ziyaretlerine devam ediyor

Fide ve yönetimi mahallelere adeta çıkarma yapmış durumda. Her akşam belirledikleri mahalle başkanlarına ziyaret düzenlediler.

Gençlik Kolları Mahalle ziyaretlerine devam ediyor


11 Kasım da gerçekleştirilecek olan Genişletilmiş İl Gençlik Kolları Danışma Meclisi öncesi mahalle başkanlarına davetiyelerini ilettiler. Yapılan ziyaretler esnasında mahallede bulunan gençlerle de sohbet ederek istişarelerde bulunma fırsatını yakalamış oldular. İlçe de bulunan üniversiteli gençlerle de buluşarak değerlendirmelerde bulundular.

Başkan Fide “  Yönetim arkadaşlarımla birlikte mahalle başkanlarımıza ziyaret düzenlemeye başladık. Yaptığımız ziyaretlerde mahallede bulunan gençlerle de bir araya gelerek sohbet etmeyi ihmal etmedik. Her türlü fikir bizim için çok önemli dolayısıyla ilçemizdeki gençlerle ve üniversiteli kardeşlerimizle yaptığımız istişarelerde görüşlerini dikkatle dinledik. Ziyaretlerimizde Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanımızın da katılım sağlayacağı 11 Kasım 2018 tarihinde Serdivan Kongre Merkezinde düzenlenecek olan Genişletilmiş İl Danışma Meclisi için mahalle başkanlarımıza ve genç kardeşlerimize davette bulunduk. Hendek Ak Gençlik düzenlenen her programda adından söz ettirecek çalışmalar yapmıştır. Aynı şekilde özenle çalışıp Hendek Ak Gençlik olarak farkımızı ortaya koymak için elimizden geleni yapıyoruz. Gençlik kolları, gelecek demek, yapılan her çalışmanın yarınlara katlanarak büyümesi ve güçlenmesi  demektir. Bizim davamızda gençliğe büyük önem verilir. Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan en çok biz gençlere güvenir. Bundan dolayıdır ki çalışmaktan yorulmayız bilakis attığımız her adımla güçleniriz.  “ dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2018, 11:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184