HASAN ALİ ÇELİK HENDEK ZİYARETİ

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Ali ÇELİK Hendek ilçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve yönetim arkadaşları, Belediye Başkanı irfan Püsküllü ile bir dizi ziyaretlerde bulundu.

HASAN ALİ ÇELİK HENDEK ZİYARETİ


Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Ali ÇELİK Hendek’de İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ile biraraya gelerek ilçe merkezinde bir cay ocağında vatandaşlarla sohbet ettiler. Müftülük Yeni Cami de cenaze yakınlarına taziyede bulunan heyet cenaze namazından sonra merkezde vatandaşlarla sohbet ettiler.

Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Ali ÇELİK beraberinde Hendek Belediye Başkanı İrfan PÜSKÜLLÜ Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve Teşkilat üyeleri ile birlikte, Bölgemizin önde gelen sanayi kuruluşlarından Akpa Alüminyum fabrikasını ziyaret ederek üretilen ürünler hakkında fabrika yetkililerinden bilgi aldı.


Bakan Yardımcısı Çelik Akpa Alüminyum da yaptığı konuşmada “2. Organize sanayinin yüzde yüz doluluk oranına ulaştı yeni alanların oluşması için raporlar bekliyoruz. Bu konuda 2. Organizede yoğun bir talep olduğunu biliyoruz. Konuyla ilgili sanayi yönetimi olarak müracaatlarınızı yapın biz gereken alt yapıyı oluşturalım. Fabrika olarak Elektriği kendiniz üretmek istediğinizi bildirdiniz bu konuyu not aldım. Çalışmalarınızı bir dosya halinde bana ulaştırırsanız konuyu kanun hükmünde kararname hazırlatarak önünü açabiliriz. Çalışmalarınızda başarılar dilerim”. Dedi. Akpa Alüminyum yönetimi ziyaretlerinden dolayı Bakan yardımcısı Hasan Ali Çelik’e teşekkür ettiler.

Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Ali ÇELİK’e  İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ilçe yönetiminden Adem Öz, Fatih Tazim, Eşref Şimşek, Kamil Çan, Alaattin Paşakaba eşlik ettiler.






Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2018, 18:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184