HDP'li Vekillerden Küstah Açıklama

Sakarya’da yaşanan kardeşliği baltalamak için harekete geçen HDP’nin sözde vekilleri cinayet kurbanı Sakçı ailesini ziyaret ettikten sonra ‘aile tehdit ediliyor’ açıklaması yaptı.

HDP'li Vekillerden Küstah Açıklama


Cinayetin ırkçı bir saldırı olduğu provokasyonu yaymaya çalışan sözde Vekiller, Valilikten yapılan açıklamayı da çarpıtma olarak değerlendirdi.

HDP’li Vekiller, öldürülen Kadir Sakçı’nın taziyesine katıldı. HDP'li vekil Mensur Işık, cinayetin ırkçı bir saldırı olduğunu ve Valinin olayı çarpıttığını vurgulayarak, Ailenin tehdit edildiğini iddia etti.

Mezopotamya Ajans’a açıklama yapan sözde Vekiller Mensur ışık ve Züleyha Gülüm Hendek’te ki Aileye yaptıkları ziyaretin fotoğrafıyla provoke haberin servis edilmesini sağladı.

Haber Erciş’te yer alan habere göre HDP’nin sözde vekilleri Valilik açıklamasını “olayı çarpıtmak” olarak yorumlayıp, vuran şahsın sarhoş olmasını ise adli vaka olması için söylendiği iddiasında bulundu.

Aileye baskı ve tehdit olduğunu iddia eden sözde Vekiller olayın örtbas edilmeye çalışıldığını söyledi.

Sakarya’da her etnik kökenden insanın yaşadığını ve kimsenin ırkçılık yapmadığını unutan HDP’nin sözde Vekilleri Hendek’te meydana gelen talihsiz olay üzerinden kardeşlik coğrafyasında kargaşa çıkarmaya çalışıyor.


Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2018, 10:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet Bayburt
Mehmet Bayburt - 5 yıl Önce

sakaryaya taş atması kar attıkları taş onlara geri döner sakarya medeni illerden biri olarak tüm illere örnek tir

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184