Hendek Ak Gençlik Zirvede

Teşkilat Performans Sistemi (TPS) değerlendirmelerinde Hendek İlçe Gençlik Kolları Sakarya birinciliğini sürdürüyor.

Hendek Ak Gençlik Zirvede


Ak Parti Genel Merkez tarafından yapılan Teşkilat Performans Sistemi (TPS) değerlendirmelerinde Hendek İlçe Gençlik Kolları Sakarya birinciliğini sürdürüyor.

Her ay teşkilatların yaptığı ziyaretler ve çalışmalar doğrultusunda puanlama yapılan sistemde Hendek İlçe Gençlik Kolları 102 tam puan alarak 16 ilçe arasında Sakarya birincisi oldu. Hendek Gençliği “Vakit Hendek Vakti” diyerek yapmış olduğu her çalışmada farkını ortaya koymaya devam ediyor.
Hendek İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fadıl Fide, Hendek olarak 2 aydır Sakarya birinciliğimiz devam etmekte. Elbette böyle güzel sonuçlar almamız özverili çalışmalarımızın sayesindedir. Yönetim olarak Allah’ın izniyle her türlü görevin üstesinden geldik. Bizler önce aile olmayı öğrendik, birbirimize destek olduk daha sonra sahalarda hep birlikte koştuk. Bulunduğumuz her yerde ve yaptığımız her işte teşkilat bilinciyle hareket ettik.
Amacımız uğruna çalıştığımız davamıza sağlayabildiğimiz kadar katkı sağlamak. Biz gençlere olan inancını her fırsatta dile getiren Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Vatanımız, Devletimiz ve Bayrağımız uğruna çalışmaktan asla yorulmayacağız. Başarımızı devam ettirmek için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Bu başarıda gecesini gündüzüne katarak çalışan tüm yönetim arkadaşlarıma teşekkür ediyor, İnşallah birlikte daha çok başarılara ulaşmayı diliyorum dedi.


Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2018, 12:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184