HENDEK AK KADINLAR NURAY SAĞIROĞLUNU AĞIRLADI

Ak Parti Sakarya Milletvekil adayı Nuray Sağıroğlu , Hendek Ak Parti Kadın kolları ile birlikte SKM nin programı doğrultusunda Hendek ilcesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

HENDEK AK KADINLAR NURAY SAĞIROĞLUNU AĞIRLADI


İl SKM nin Görevlendirmesi ile Salı Günü Hendeğe gelen Milletvekili adayı Nuray Sağıroğlu İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve ilçe Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun ve yönetimi tarafından karşılandı .

İlçe SKM Başkanı Furkan Kılıç ın pogramı doğrultusunda vekil adayı Nuray Sağıroğlu ilçe Başkanı  Sofu ve kadın kolları başkanı  Emine Tosun ile birlikte ilçede çeşitli ziyaretlerde bulunup AK Parti  için destek istedi .

İlk Olarak Çağla çikolata Fabrikasına  ziyaret yapıldı . İşçilerle sohbet edildi . Sırası ile  BC Sezel tekstil ,Şahin Tesktil , Hesmek (hendek sanat eğitim merkezi ), Öğrenciler  ve ihtiyac sahipleri için düzenlenen kermese katıldı. Pazar yerinde Esnaf ve vatandaşlar ile sohbet etti . Lider kız öğrenci yurdunu gezdi öğrencilerle sohbet etti , Hendeğin  Sarıdede ,Köprübaşı , Akova ,Şefketiye ve Esentepe Mahallelerinde ev toplantılarına katıldı . Son olarak Hendek Ak Parti ilçe Teşkilatının haftalık toplantısına katılıp Yönetime hitap etti .

Nuray Sağıroğlu Konuşmalarından notlar "  Bir Kasım secimlerinde A partisi b Partisi değil , ya Huzur ve istikrar partisine yada kaos partilerine oy verilecek . Secim startını verdiğimiz günden beri ev ev sokak sokak dolaşıyoruz . Aldığım iznelimler Sakarya kararsız sayısı oldukca az Sakarya halkı memleket üzerinde oynanan oyunların farkında bu nedenle Sakarya da 7 hazirandaki secimlerinden daha fazla oy bekliyoruz .

Anketlerde yükselişimiz devam ediyor .

Sakaryada yapılan anketlerde 7 hazirandan 6 -7 puan daha yukarda olduğumuzu gösteriyor  . İnşallah 1 kasımda güclü bir iktidarla ülkemiz , milletimiz dahada güçlenecek .

Hendek Teşkilatına Teşekkür ederim .

Bugün dolu dolu Hendeği Gezdik bu nedenle İlçe Başkanım Ali Kemal Sofu Kadın Kolları Başkanım Emine Tosun ve Genclik Kolları Başkanıma ve yönetimlerine , güzel ev sahipliği yaptıkları için ve dolu dolu proğramdan  dolayı teşekkür ediyorum . "

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2015, 10:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184