Hendek Ak Kadınlarda Yoğun Program

Ak Parti Hendek Kadın Kolları Başkanı Bedia Yılkın ve yönetimi hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor.

Hendek Ak Kadınlarda Yoğun Program


Yılkın ve yönetim,i eğitim ve öğretime daha çok katkı sağlamak için okul müdürlerine ziyaret düzenledi.  Atike Hanım Anadolu Lisesi Müdürü Şerif Özbakkal , Atike Hanım Orta Okul Müdürü Kadir Görme, İmam Hatip Orta Okulu MüdürüYunus Doğan  ve Ziya Gökalp Orta OkuluMüdürü Özgür Baylan’la görüşerek ilçemiz gençleri için sosyal aktiviteler ve  boş zamanlarında faydalı spor dallarına nasıl yönlendirilebileceği  konusunda neler yapabilir diye istişarelerde bulunuldu.“ Biz Kadın Kolları olarak bize verilen görevleri yerine getirmek için çalışıyoruz.

Ama her şeyden önce bizlerde anneyiz, çocuklarımız geleceğin anlamıdır. Onlara sağlayacağımız her imkan gelecek yıllarda daha da güçlü bir Türkiye’nin en sağlam tuğlası olacak.

Gençlerimiz, çocuklarımız bizim önceliğimiz ve onlara faydalı olabilmek için tüm imkanlarımızı sonuna kadar kullanacağız.” Dedi.

Yılkın, 2. OSB Müdürü Hıdır Erkoç’lada görüşme sağlayarak ilçemizdeki fabrikalar hakkında bilgi aldı. Her hafta olduğu gibi mahalle ziyaretlerine devam eden Yılkın ve yönetimi,  Çobanyatak, Hacıkışla, Sivritepe, Soğuksu ve Kocaahmetler mahallerinde mahalle başkanlarıyla görüşerek istişarelerde bulunup  hasta  ve yaşlıları ziyaret ettiler.

İlçedefaaliyette bulunan esnafları da ziyaret ederek hayırlı ve bol kazançlar dilemeyi ihmal etmediler. Kadın Kolları Başkanı Yılkın ve yönetimi İlçedeki cenaze, düğün ve sünnet cemiyetlerine katılım sağlayarak halkın üzüntülerine ve sevinçlerine ortak oldular.Bedia Yılkın“daha yolun başındayız ilçemiz ve ülkemiz için yönetimim ile beraber gece gündüz  durmadan yorulmadan canla başla çalışacağız.” dedi.


Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2018, 13:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184