Hendek Ak Parti Danışma Meclisi İle Seçime Start Verdi

Ak Parti Hendek Danışma Meclisi Toplantısı yoğun katılım ile gerçekleşti.

Hendek Ak Parti Danışma Meclisi İle Seçime Start Verdi


Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatı Ocak ayı Danışma Meclisi toplantısı, çiçeği burnunda Başkan ve Başkan Adayları eşliğinde gerçekleştirildi.
Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatı tarafından Hendek Atatürk Parkı Konferans Salonunda düzenlenen Danışma Meclisi Toplantısına, Ak Parti Sakarya Koordinatörü Ali Sevinç, Ak Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, Ak Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Ak Parti 25. Dönem Milletvekili Ali İnci, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Ak Parti Hendek Kadın Kolları Başkanı Bedia Yılkın ve Yönetimi, Ak Parti Hendek Gençlik Kollar Başkanı Fadıl Fide ve Yönetimi, Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayları ve çok sayıda Partili katıldı.
İlçe Başkanımızın arkasındayız

Divan üyelerinin seçimi sonrası Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan Danışma Meclisi toplantısının açılış konuşmasını Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatı Başkan Vekili Fatih Tazim yaptı. Tazim, kısa bir selamlama konuşması yaparak Partilileri selamlamasının ardından Başkan vekilliği süresi içerisinde yapmış oldukları çalışmalardan bahsetti. Çok kısa bir süre de olsa Başkanlık yaptığını dile getiren Tazim, seçilmeyince insanın içinde bir kırgınlık ve üzüntü oluyor ama fazla uzatmamak lazım. Bu anlamda biz tüm İlçe teşkilatımız olarak İlçe Başkanımızın arkasında çalışmaya devam edeceğiz diye konuştu.
Seçimlerden alnımızın akıyla çıkacağız

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Bedia Yılkın, selamlama konuşmasının ardından İlçe Başkanlığına atanan Hasan Serdar Baykal ve Belediye Başkan Adaylığı açıklanan Ali Kemal Sofu’ya başarılar dileyerek başladığı konuşmasında Kadın Kollarının faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Yılkın Kadın Kolları olarak seçimlere her zaman hazır olduklarını dile getirerek seçimlerden alnımızın akıyla çıkacağız diye konuştu.
Hendek’e yakışan en güzel sonuçlara imza atmaktır

Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal selamlama konuşmasının ardından yaptığı konuşmasında, yapılan temayül yoklamaları ve değerlendirmeleri sonucu Genel Merkezimizin takdiri ile Hendek İlçe Başkanlığı Yönetimini kurmak üzere görevlendirilmiş bulunmaktayım. Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda görevimizi yerine getirmek amacıyla çalışmalarımıza başladık. Bu anlamda Büyükşehir Belediye Başkan Adayımızı ve Hendek Belediye Başkan Adayımızı Başkanlık koltuğuna oturtmak amacıyla elimizden gelen gayretin çok daha fazlasını göstereceğiz. Gün birlik ve beraberlik günüdür, biz düşen tam bir uyum içerisinde ve her zaman olduğu gibi Hendeğe yakışan en güzel sonuçlara imza atmaktır diye konuştu.
Genç neferler olarak seçimlere hazırız

Ak Parti Hendek Gençlik Kolları Başkanı Fadıl Fide selamlama konuşmasının ardından bizler bu davanın Ak Gençleri genç neferleri olarak bugüne kadar olduğu gibi önümüzdeki yerel seçimlerde de daha fazla çalışarak daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyor ve Gençlerimize güveniyoruz diye konuştu.
Hedefimiz Sakarya birincisi olmak

Ak Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu selamlama konuşmasının ardından yaptığı konuşmasında nasip oldu, Aday Adayı arkadaşlarımız arasından bir tanesi aday olacaktı ve kim aday olursa hep birlikte çalışacağız demiştik çünkü bir Aile olmanın gereği budur ve bunu gerçekleştiriyoruz. Arkamıza bakmadan, sağa sola bakmadan sadece önümüze bakacağız ve bu dakikadan sonra seçimi kazanmak değil Sakarya birincisi olmaktır hedefimiz ve bu seçimlerden de her zamanki gibi anlımızın akıyla çıkacağız diye konuştu.
Teşkilatçılık kolay değil

Ak Parti Sakarya Koordinatörü Ali Sevinç selamlama konuşmasının ardından atanan İl ve İlçe Başkanlarına ve Belediye Başkan Adaylarına başarılar diledi. Burada bir ilk var. İl Başkanımızın, Büyükşehir Belediye Başkanımızın, İlçe Başkanımızın ve Belediye Başkan Adayımızın çiçeği burnunda, hepsine hayırlı olmasını temenni ediyor ve başarılar diliyorum diyerek Teşkilatçılık ile alakalı bilgilendirmeler ve örnekler verdi. Konuşmasının sonunda danışmanın ve istişarenin önemine değinen Sevinç, istişareler sonucu Hendek Sakarya’nın birinci İlçesi olacaktır diye konuştu.
Adaylık sürecine karışmadım

25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci selamlama konuşmasının ardından yaptığı konuşmasında Teşkilat çalışmaları, Siyasi hayatı ve Belediye Başkanlığı süreci hakkında bilgiler verdi. Siyasi çalışma hayatında yaşadığı zorluklar hakkında konuşan İnci, bu görevler gelip geçici. Hoş bir seda bırakabildik mi bırakamadık mı önemli olan bu. Şimdi gelelim Belediye Başkan Adaylık sürecine baktığımızda ben Adaylık sürecine karışmayacağımı ifade etmiştim. Bana sorulursa fikrimi söylerim ama bana kimse bir şey sormadı. Bu kadar emek ve mücadele var ama bu genel Merkezin eksiğimidir, faydasımıdır bilemem ama kimse sormadı. Bende dedim ki kim olursa olsun benim için fark etmez, biz gece gündüz onun etrafında koşarız. Bu anlamda tüm Aday arkadaşlarımıza başarılar diliyorum inşallah güzel hizmetler yaparlar diye konuştu.

İnci’den tepkiye cevap

Toplantıyı takip edenler arasından bir Vatandaşın “Başkanlığınız süresinde Rasimpaşa Mahallesi tarafına itibar etmediniz, tamamen mahrumiyet bölgesi haline geldi” tepkisi sonrasında Ali İnci Rasimpaşa Mahallesine yapılan hizmetler ve çalışmalar hakkında bilgiler vererek konuşmasını sonlandırdı.
Ak Gönüllüler olarak her zaman hazırız

Ak Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce selamlama konuşmasının ardından ünlü düşünürler ve şairlerin söz ve nükteleri ile örnekler verdiği konuşmasında Gönül Belediyeciliğinin nasıl olması gerektiği hakkında bilgiler verdi. Konuşmasının sonunda Ak Gönüllüler olarak her zaman ve her şeye hazırlıklıyız diyen Yüce, Atanan ve Aday olan tüm Parti mensuplarına başarılar dileyerek sözlerini sonlandırdı.
Değişim ve Dönüşüm süreci

Ak Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever selamlama konuşmasının ardından yaptığı konuşmasında, Gönül Belediyeciliğinde Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ile Belediye Başkan Adaylarımızı açıkladık. Partimizi 17 yıl boyunca iktidarda tutan ve kuruluş ilkelerimizden olan Değişim ve dönüşüm sürecini Ak Parti Sakarya Teşkilatı olarak bizler de yaşıyoruz. Bu anlamda Aday gösterilen tüm adaylarımıza başarılar diliyor, bugüne kadar görev yapan tüm Başkanlarımıza ve Teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Yeni dönemin Ak Parti Hendek Ailesine ve Tüm Teşkilat mensuplarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum diye konuştu.
Konuşmaların ardından Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatı Yönetimi, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yönetimi tarafından birlikte mesai yaptıkları eski İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu’ya plaket takdiminde bulunmasının ardından Danışma Meclisi toplantısı sona erdi.



Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2019, 19:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hakan candan
Hakan candan - 5 yıl Önce

turgut bey eze eze alacak görünüyor. yönetici abiler yanlımısınız nedir anlamadım akp haberlerini uzattıkça uzatıyorsunuz. aynı ayrıntıları diğer parti açıklamaları için de istiyorum.

yönetici
yönetici - 5 yıl Önce

kim ne faaliyet yapıyorsa onu yazılıyor olmayan bir şey yazılmaz sen ne okumak istiyorsun yanlı kelimesine gelince siteyi incele öyle karar ver

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184