HENDEK AK PARTİ MAYIS AYI DANIŞMA MECLİSİ YAPILDI

Hendek Ak Parti Mayıs Ayı Danışma Meclisi geniş katılımla Rasim paşa Kültür Merkezinde yapıldı.

HENDEK AK PARTİ MAYIS AYI DANIŞMA MECLİSİ YAPILDI


Hendek Ak Parti mayıs ayı danışma Meclisi Rasim Paşa kültür merkezinde yapıldı, danışmaya Ak Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Büyük Şehir Belediye Başkan vekili Şenay Sakal, Sakarya Ak Parti il Başkanı Yardımcısı Serkan Cerrahoğlu, Hendek Belediye Başkan Vekili Sinan Baylan, Tüm Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Emin Kula ve  Hendek Muhtarları, Partililer, vatandaşlar katılım gösterdi.


Anneler İçin Yapılan sunumun ardından Saygı duruşu ve istiklal marşı okundu,akabinde  ilk konuşmayı Hendek Ak Parti ilçe başkanı Ali Kemal Sofu Yaptı.

Sofu konuşmasında’’Mayıs Ayı danışmasına hepiniz Hoş geldiniz, Bugün Anneler günü,aynı zamanda, sevgi sabır ve şefkatin kaynağı , cefakar, vefakar tüm annelerimizin Anneler  gününü kutluyor, her birinin ellerinden öpüyoruz, Sakarya sporumuza başarılar diliyoruz,dün milletvekilimiz Ali İhsan Yavuz’un Anneleri vefat etmişti , anneler günü vesilesi  ile annemize rahmet diliyoruz, Allah sabırlar versin sayın milletvekilimize ve ailesine.

Çok Önemli bir seçim atlattık, 16 Nisan Cumhurbaşkanlığı halk oylaması referandumunu Allaha Şükür sizlerin emeği ile sizlerin gayreti ile hep birlikte atlattık, Hem Sakarya hem Türkiye ortalamasına 100%70.6 katkı sağladık, kadın kolları ve yönetimine gençlik kolları ve yönetimine, mahalle başkanlarımıza muhtarlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza, tüm Hendekli hemşerilerimize ayrı, ayrı teşekkür ediyoruz. 5 yıldır ilçe başkanlığımızı devam ettiriyoruz, teşkilatlarımızın tüm kademeleri ile birlik beraberlik içerisinde Allaha şükürler olsun tüm seçimlerde alnımızın akı ile çıkıyoruz, 1 Kasım seçimlerinde 100%68,6 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 100%70.6 bu sonuçlara göre Türkiye siyasetine destek olmuş olan Hendek’e ve başkanlık yapmaktan da sizlerin sayesinde gurur duyuyoruz’’ şeklinde konuştu.

Kadın kolları başkanı Emine Tosun yapmış olduğu selamlama konuşmasında bugün anneler günü olması nedeni ile önce beni dünyaya getirmeye vesile olan, Annemin ve tüm annelerin anneler gününü kutluyorum, ellerinden öpüyorum. 16 Nisanda kadın kollarımızın cefakarca, vefakarca çalışarak vermiş olduğu mücadeleye gönülden ve yürekten esastan tebrik ediyorum’’ şeklinde konuştu.

 Akabinde Hendek Gençlik kolları Başkanı Muhammet Erci bir selamlama konuşması yaptı.

Daha sonra Hendek Belediyesi Başkan Vekili Sinan Baylan yapılan çalışmalar ile ilgili değerlendirmede bulunarak kısa bilgiler verdi.

Ayhan Sefer Üstün 1400 tl asgari ücretle geçinebilir miyim açıklaması.

16 Nisanda sonra Türkiye’de yeni bir dönem bir sistem başladı, ne zaman  2019 dan sonra, ama bunun bazı yansımaları da hayatımıza hemen geçmeye başladı, sayın Cumhurbaşkanımız geldi partimize üye oldu, bu pakette vardı, 1. Adım gerçekleşti, önümüzdeki hafta bir kongremiz var, inşallah o kongrede de sayın Cumhurbaşkanımız partinin genel başkanı olarak partinin başına geçecek, başka ne oldu, hakimler savcılar kurulunun üyeleri mecliste komisyonlarda seçilmeye başlandı, uzlaşmayla çıkması lazım, MHP ile uzlaşarak 7 üyeyi seçeceğiz. Kim seçecek meclis seçecek, meclisi kim seçti! siz seçtiniz, dolayası ile bundan sonra millet seçmiş olacak, sonraki aşamalarda uyum kanunları çıkaracağız, orada seçim kanunları ile ilgili yapacağımız düzenlemeler var.

Bundan sonra olan olmuş seçilen seçilmiştir, bu noktadan sonra herkes kendini yeni duruma göre ayarlaması lazım. bizim de önümüzde 2 yıllık çok değerli bir zaman var, bizimde kendimize format atmamız lazım, hedeflerimizi oluşturarak 2019 sağlam girmemiz lazım, 100/51.4 aynı zamanda mesajlarla dolu bir oran, bizde kendimizi yeniden adapte etmemiz lazım, arazide gezdik, vatandaş diyor ki vekilim 1400 tl asgari ücretle geçinebilir misin, ne diyeceğim geçinebilir miyim diyeceğim, geçinemem diyorum kardeşim, dolayısı ile bizde bunun gibi bir takım düzenlemeler konusunda, yeniden el atmamız lazım ve vatandaşımızın bize, başkaca uyarılar var, şuralarda şuralar da kendinize çeki düzen verin ihtarlarını biz almamız lazım ve bu ihtarları dikkate alarak 2019 ve ondan sonraki yıllara kendimizi ayarlamamız lazım’’ şeklinde konuşarak kendimizi yenilemenin önemine dikkat çekti.

Program sonunda Ak Parti de birinci gelen köylerin muhtarlarına ve mahalle teşkilatlarına plaket takdimi yapıldı, resim çekimleri Ak Parti hendek danışma meclisi programı sona erdi.









Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2017, 19:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184