HENDEK AK PARTİ’DE SEÇİM STARDI VERİLDİ

Hendek Ak Parti seçim kararının alındığı gün Ana kademe Kadın ve Gençlik kolları ile birlikte ilk toplantısını gerçekleştirdi.

HENDEK AK PARTİ’DE SEÇİM STARDI VERİLDİ


Hendek Ak parti ilçe binasına gerçekleşen Toplantıda İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) oluşturmak için isim havuzu oluşturdu.

Teşkilata yeni katılan yönetim kurulu üyelerine seçim atmosferi ve yapılması gerekenler konusunda bilgiler verdi.

Başkan Sofu ve yardımcıları Perşembe günü akşamı Sümbüllü ve Kırktepe mahallelerini ziyaret ederek Mahalle yönetim kurullarını tamamladı. Vatandaşlarla seçim konusunda sohbet etti. 

Başkan Sofu. İlçemizin 91 mahallesi var. Tabi ki eksiklerimiz var gerek Büyük Şehir Belediyemiz gerek ile Belediyemiz planları doğrultusunda çalışmalarını yapıyorlar. Geçen yıl Büyük Şehir Belediye başkanımız  Sayın Zeki Toçoğlunun gurup yollarında asfalt çalışmaları ve ilçe Belediye başkanımız Sayın İrfan Püsküllünün çalışmaları çok yoğun ve planlanan rakamların iki katına çıktılar. Gene de eksiklerimiz var.   Seçime göre değil planlamaya göre çalışıldığı için her zaman çalışmalar farklı bölgelerde ve yılın her günü yapılmaya devam ediyor.

Başkan Sofu vatandaşların mahalleleri hakkında sorunlarını not alarak programını sona erdirdi.


 

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2018, 10:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184