HENDEK AK PARTİ’DEN DANIŞMA MECLİSİ

AK Parti Hendek İlçe teşkilatı Şubat ayı danışma meclisi toplantısı yoğun katılımla gerçekleşti.

HENDEK AK PARTİ’DEN DANIŞMA MECLİSİ


Ticaret merkezi konferans salonunda gerçekleşen AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı Şubat ayı Danışma meclisi toplantısına AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Meclis Üyeleri, eski Milletvekili Ali İnci, STK Temsilcileri, Muhtarlar ve partililer katıldı.

Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Canlı’nın Divan Başkanlığını yapması ile birlikte gündem maddelerine geçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından İlçe Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve İlçe Yönetimi faaliyetlerini okudu.

Kadın Kolları Başkanı Bedia Yılkın” Kısa süre önce devralmış olduğum kadın kolları başkanlığı görevini, bu bayrağı bugüne kadar şerefle taşımış önceki dava arkadaşlarım gibi daha ileri taşımak için tüm teşkilatımız ile birlikte mücadelemize devam edeceğiz. Zeytin dalı harekatının 36. Günü. Mehmetçiğimiz sınır güvenliğini ve ülkesini müdafaa uğruna terörle mücadele etmekte ve bu uğurda canlarını hiçe saymaktadır. Şehadete ulaşanlara Allah’tan rahmet, gazilerimize şifalar diliyorum. Bizler en büyüğümüzden, en küçüğümüze dua ile ordularımızla devletimizin ve askerlerimizin yanındayız” ifadelerine yer verdi.

Danışma Meclisi toplantısında Zeytin dalı harekatında şehit düşen askerlere rahmet, gazilere şifa dileyerek konuşmasına başlayan AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu” Görevimizin bilincindeyiz. Üçüncü dönemimizdeyiz ve biraz daha tecrübelendik. Birlik ve beraberlik içerisinde bu dönemi de layıkı ile elimizden fazlası geldiğince çalışarak önümüzde ki seçimlerde de tekrar başarıyla çıkacağız. Her Kongre bir yenilenme, her kongre bir süreç. Genel merkezimizin yeni düzenlemesi ile Yönetim Kurulu üyelerimizin sayısı düştü. Daha önce de görev yapan arkadaşlarla istişare yaparak hem yeni isimler katmak adına bir takım değişiklikler yaptık. Bu vesile ile 5. Dönem yönetim kurulu üyelerimizden yeni dönemde görev almayan, feragat eden arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Daha önce görev yapan Gençlik kolları ve kadın kolları başkanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Faaliyetler ile ilgili sunumun ardından konuşma yapan Belediye Başkanı İrfan Püsküllü” Ülkemiz içerisinde ve dışarısında savaşarak şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize şifalar diliyorum. Birlik ve beraberliğimizi devam ettirmek. Güçlü olan memlekette, belediye hizmetleri de güçlü olacak. İller bankası ve gelirlerimiz ile vatandaşlarımıza elimizden geldiğince hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz. 2017 yılı verimli geçti. 2014 seçimlerinde verilen AK Parti teşkilatının sözleri yerine getirmekti. Şuana kadar verilen sözlerin % 90’ı yerine getirildi. Yeşilyurt mahallemizde yaptığımız projenin bir benzeri Çamlıca’da da yapılacak. Verilen sözlerin sonuncusu olan Proje otopark projesini de Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yapacağız. Yapılacak otopark ile birlikte Hendek halkının kullanacağı bir kent meydanı oluşturacağız” diyerek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.



Danışma meclisi toplantısında Meclis üyeleri adına konuşan Hendek Belediyesi Meclis Üyesi Şenay Sakal kısa bir selamlama konuşması yaparak sözü 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci’ye bıraktı.

Tüm katılımcıları ve Partilileri selamlayan25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci, yeni dönemlerinde göreve getirilen İlçe Başkanı, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Yönetim Kuruluna başarılar dileyerek konuşmasına başladı.

Çok zor bir döneme giriyoruz

Cumhurbaşkanımızın üzerine basa basa ifade ettiği bir döneme girdik, çok zorlu bir dönem olacak. Yerel seçimler ve arkasından Cumhurbaşkanlığı seçimleri. Bir taraftan ittifaklar, bir taraftan savaş. Diğer yandan DAEŞ, FETÖ, PKK ve PYD. Yani baktığımızda herkesin Türkiye üzerinde gayretleri olduğunu görüyoruz, o yüzden zor bir dönem olacak.

Kişisel olayların içerisine girmeyin

Böylesine zorlu bir döneme girerken cumhurbaşkanımız özellikle belirtiyor, diyor ki kimse sen ben kavgası yapmasın, kimse kişisel bir kavganın, kişisel bir olayın içerisine girmesin. Eğer girerseniz karşısında beni görür diyor.

Bizler sizlerle birlikte çok kuzun bir yoldan geliyoruz, ama hiçbir zaman kişisel bir hesabın içerisinde bulunmadık ve her zaman tavsiyelerde bulunduk.

Siyaset uzun solukludur

Bugüne kadar çeşitli Partilerden teklifler geldiğini dile getiren Ali İnci, makam için, Başkanlık için Partisini değiştirdi sözünün söyletecek bir adam değiliz. Arabamızın lastiği patlasa yamasını yapar, havasını basar yolumuza devam ederiz.

Biz bu Millet tarafından seçilerek Belediye Başkanlığı, ardından da Milletvekilliği yapmış bir kişiyiz. Sonrasında kenara bırakıldığımız zaman kızdık mı hayır,darıldık mı tabi ki hayır. Bu süreç sonrasında açıklamam şu oldu; büyüklerimizin verdiği karara saygı duyarım. Aday olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Siyaset uzun solukludur, darılmaya kırılmaya gerek yok. Sen ben yok Türkiye var dedik ve aday olan tüm arkadaşlarımız gibi Partimiz için çalışmaya gayret gösterdik diye konuştu.

AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün ise ülke gündemi ve Afrin Zeytin dalı harekatı hakkında değerlendirmeler de bulunarak” Kar, kış, soğuk demeden mücadele eden Mehmetçiklerimize Allah güç kuvvet versin, muzaffer eylesin diyerek Afrin harekatının önemine değindi.

Danışma Meclisi toplantısı sonunda Yönetim Kurulunda, Kadın Kollarında ve Gençlik kollarında görev yapan partililere plaket takdim edildi ve toplu foto çekimi ile sona erdi.



















Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2018, 18:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184