HENDEK AK PARTİ'’YE SÜPRİZ ZİYARET

Ak Parti Hendek kongresinden sonra yapılan tanışma toplantısına süpriz ziyaret

HENDEK AK PARTİ'’YE SÜPRİZ ZİYARET


Ak Parti Hendek kongresinden sonra yapılan tanışma toplantısına TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Ayhan Sefer Üstün katıldı.

Ak Parti Hendek teşkilatı tanışma ve bilgilendirme amaclı toplantı düzenleti . Toplantıda yönetim üyeleri kendilerini tanıttılar . İlçe başkanı Sofu kongre sürecini ve gündem hakkında acıklamalar yaptı . Toplantı sırasında  Sakarya milletvekili  Ayhan Sefer Üstün geldi . Mahalle başkanlığından vekilliğe kadar uzanan sürecte bazı anılarını anlattıktan sonra teşkilatın caycısında başkanına kadar her bireyin üzerine düşen görevleri sevgi ile yaparsa muhakkak o teşkilat başarıya ulaşacağını ve teşkilatları başarılı bir partininde rahat secim kazanabileceğini teşkilatlarında sorun olmayan  hükümetinde  iç ve dış problemlere daha cok zaman ayırıp uygun  cözümler üretebileceğini  söyledi.

Ayrıca ülke gündeminde olan baraj sistemi , cözüm süreci , Türkiyenin dünyanın bazı bölgelerindeki itibarını ,  stratejik planların uygulanması konularında acıklamalarda bulundu.

Toplatıya koordinator olarak  İl başkan yardımcısı Yavuz Korg ta katıldı . Yavuz Korg Hendeğin önemli olduğunu  Gecmiş secimlerde Ak parti ye rakip olabilmek icin ittifakların kurulduğunu hatırlatarak yeni sürecte kimseyle kavga etmeden kırmadan  teşkilatın bütün üyelerini kucaklayan bir yönetim olması gerektiğini , önümüzdeki secimlerde hep birlikte daha güclü bir Türkiye için calışmamız gerektiğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2014, 21:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
yasir
yasir - 9 yıl Önce

bunasıl iş mhp geziye başladı yönetim tanıtıyo bizimkide yatıyo yatarak mhpnin oyu yükselecek bugidişle nasıl yenitürkiye yolunda nefer olucak birde anlamadığım kongrede niye senin bir projen yok ali incisinin projeleriyle övünüyor şu oldu bu oldu oda 3 satır adamın yaptıkları birkaç satırmı işinbilmeyen kasap misali

S.HACIOĞLU
S.HACIOĞLU - 9 yıl Önce

akbaba partisi

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184