HENDEK AKP KONGRE DAVETİ

Hendek AKP İlçe Başkanı A.Kemal Sofu 6 Aralık Cumartesi Günü Saat 11,00'de yapılacak olan Hendek 5. Olağan İlçe kongremize tüm halkımızı davet ediyorum dedi.

HENDEK AKP KONGRE DAVETİ


AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu yaptığı açıklamada, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Bundan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak' diyerek 14 Ağustos 2001 tarihinde başlattığı siyasi mücadelede 13 yılı geride bıraktık.

Kongrelerimiz, Türkiye'mizin büyük hedeflere ulaşmasının ve yeni Türkiye yolunda atılacak adımların, gerçekleştirilecek mimarının meşruiyet kaynağıdır. Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçilmesi ve Sayın Ahmet Davutoğlu'nun Başbakan seçilmesi ile yeni Türkiye'nin kapıları ardına kadar açılmıştır.

Bu kutlu yürüyüşte Genel başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun öncülüğünde yekvücut olarak büyük hedeflere ulaşacağız. Kongremizi bir bayram ve Şölen havasında gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.

Bu hizmet yarışından Partimizin bayrağını ilçemizde en yüksek noktaya ve en ulvi noktaya götürmek için mücadele edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle 06 ARALIK 2014 tarihinde saat 11.00'de Belediye Sosyal Tesisleri (Özdek) de gerçekleştireceğimiz Hendek 5. Olağan İlçe kongremize tüm halkımızı davet ediyorum.

Ali Kemal Sofu
AK Parti Hendek İlçe Başkanı

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2014, 14:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184