HENDEK BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

Hendek Belediyesi Ekim ayı olağan toplantısı İrfan Püsküllü başkanlığında yapıldı.

HENDEK BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI


Hendek Belediyesi ekim ayı olağan toplantısı Başkan İrfan Püsküllü Başkanlığında, Belediye Meclis salonunda gerçekleşti.

Gündem maddeleri öncesi MHP Grup sözcüsü Hüdaverdi Bahadır söz alarak Vatandaşların taleplerini iletti.

Bahadır, kapalı pazaryerinde bulunan köy pazarında Vatandaşlarımızın büyük sıkıntısı var. Çok ufak bir alanda tezgâh açıyorlar. Orada bulunan esnaflarımızı da rahat bir ortama kavuşturmanın yolunu hep birlikte bulalım. Belediyenin 2016 yılı ücret tarifesi ile ilgili maddede de Emlak ve Harçlar ile ilgili de herhangi bir ibareye rastlanmadığını belirtmek istiyorum dedi.

Bahadır’ın talepleri sonrası Meclis Başkanı İrfan Püsküllü Köylü pazarı ve Harçlar ile ilgili bilgilendirme yaptı.

Domatesi açıkladığınız kadar, ücret tarifesini açıklamadınız

Meclis toplantısında Hendek Belediyesi 2016 Mali yılı ücret tarifesinin görüşülerek karara bağlanması ile ilgili maddenin oylama sırasında MHP Meclis Üyesi Cengiz Şişman tepki gösterdi.

Şişman, Domates ile ilgili yaptığınız açıklama kadar ücret tarifesini açıklamadınız diyerek tepkisini dile getirdi.

Toplantının gündem maddelerinden, 2015 Mali yılı bütçesine ek ödenek konulması ve belediye 2016 Mali yılı bütçesinin görüşülerek karara bağlanması maddeleri oy çokluğu ile kabul edilirken, gündemde bulunan diğer maddeler, Belediyenin 2016 yılı ücret tarifesi ve İmar tadilatı talep dosyalarının imar komisyonuna havalesi oy birliği ile kabul edildi.

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2015, 17:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184