HENDEK CHP’DEN REFERANDUM ÇALIŞMALARI

CHP Hendek İlçe Teşkilatı, Referandum çalışmalarına Milletvekillerinin katılımıyla başladı.

HENDEK CHP’DEN REFERANDUM ÇALIŞMALARI


CHP Hendek İlçe Teşkilatı Referandum çalışmaları kapsamında CHP Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan, CHP Hendek İlçe Başkanı Reyhan Azak, Kadın Kolları Başkanı Nevin Şeşenkuru ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Hendek Tüm Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.

CHP’li Milletvekillerinin katılımıyla gerçekleştiren Referandum çalışmalarında Parti üyeleri Referandumda ‘hayır’ oyu için destek istiyor.
Birlik olalım

Tüm Muhtarlar Derneği ziyaretinde konuşan CHP Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan, Biz sadece bir Siyasi partinin ideolojisinin Türkiye’ye hâkim olmasını istemiyoruz. Yola çıkarken AKP’nin, MHP’nin, CHP’nin ve diğer Partililerin seçmenlerine bir tek şey söylüyoruz, eğer biz ellerimizi birleştirirsek bir olursak Türkiye’yi bir adama teslim etmeden birlikte yönetirsek, birlikte yönettiğimiz bir Türkiye güçlü bir Türkiye olur diye konuştu.

Cumhuriyet vurgusu

Yapılacak olan saha çalışmalarına değinen Özkan, Vatandaşlara yaşanan süreci anlatacağız. Vatandaşlarımız ister AKP’ye oy verirler, ister MHP’ye oy verirler, isterse CHP’ye oy verirler. Önemli olan parlamento yetkililerini, Başbakan ve Bakanların yetkilerini, yargı yetkilerini bir tek kişiye devretmemektir. Türkiye Cumhuriyetin gücü birlikten yönetiminden geçiyor diye konuştu.

Hendek’te Esnafları gezdi

CHP Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan ziyaret sonrasında CHP Hendek İlçe Başkanı Reyhan Azak ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Hendek’te Esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek, referandumda hayır oyu için destek istedi.


Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2017, 13:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184