HENDEK GENÇLİKTEN İNCİ’YE ZİYARET

AK Parti Hendek İlçe Gençlik Kolları yeni başkan ve yönetim kurulu üyeleri Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’yi ziyarette bulundu.

HENDEK GENÇLİKTEN İNCİ’YE ZİYARET


AK Parti Hendek İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Muhammet Erci ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’yi makamında ziyaret etti.

Başkan İnci, AK Parti Hendek İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Erci ve yönetimine hayırlı olsun dileklerinde bulunarak “ Sizlerle birlikte Hendek’imize güzel hizmetler vermek için yoğun gayretle çalışıyoruz. Geleceğimizin teminatı siz gençlere büyük görevler düşüyor. İlçemiz hızla büyüyen ve gelişen bir ilçe konumunda. Bu hızlı gelişime yetişmek için hep birlikte çalışmalıyız. İlçemizde gençlerimize iş imkanı sağlamak adına büyük fabrikaların Hendek’te yatırım yapmalarını sağladık. Artık ilçemizde işsiz gençlerimiz yok, anonsla işçi aranan bir Hendek var. İşveren ve işçi arasında köprü vazifesi yapan Bel-İş Meslek Edindirme Merkezi kurduk. Altı yıldır faaliyette ve çok başarılı çalışmalar yaptı. Şimdi eski Gençlik Kolları Başkanımız Bilal Deniz’i de Bel-İş Müdürü olarak atadık. İnşallah kendisi de başarılı çalışmalara imza atacaktır “ Diyerek, yeni Gençlik Kolları Başkanı ve Yönetimine yeni görevlerinde başarılar diledi.

Hendek İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Erci, Başkan İnci’ye çiçek verdi.

 

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2015, 16:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184