HENDEK İYİ PARTİ’DE BAYINDIR DÖNEMİ

İyi Parti Hendek İlçe Teşkilatı 1. Olağan Kongresine tek liste ile giren Fatih Bayındır İYİ Parti Hendek İlçe Başkanı oldu.

HENDEK İYİ PARTİ’DE BAYINDIR DÖNEMİ


İyi Parti Hendek İlçe teşkilat binasında gerçekleşen 1. Olağan Kongreye İyi Parti İl Yöneticileri, Hendek İlçe Yönetimi ve Partililer katılırken, Kurucu İlçe Başkanı Selim Eren’in katılmaması dikkatlerden kaçmadı.
Kongrenin Divan Başkanlığını İyi Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Kılıç yaparken, Divan Başkan Yardımcılığını Aysel Çelikörs, Divan kâtipliklerini Yavuz Elmas, Abdullah Erboğa ve Serhat Tayfun Yılmaz yaptı.

Divan teşekkülünün oluşmasının ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu ve gündem maddelerine geçildi.
Gündem Maddelerinin ardından İyi Parti İl Yöneticilerinden Cengiz Arslan Ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu.

Kongreye tek liste ile giren Fatih Bayındır konuşmasında Afrin harekâtında şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, kede4rli ailelerine sabır, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Rabbim Milletimizin yar ve yardımcısı olsun. Bizler yıllardır bu davanın içerisindeyiz. Yıllarca başka Partilerde bulunmuş değerli arkadaşlarımız ile şimdi İyi Partiliyiz.
Bugün bana verdiğiniz bu önemli görev için, duyduğunuz güven için hepinize teşekkür ediyorum. Bu göreve layık olmak ve sizlerle birlikte çalışmaktan gurur duyacağım. Bundan önce kurucu Başkanlık yapmış olan Selim Eren’e teşekkür ediyorum. Kongremiz hayırlı olsun ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından seçime geçildi. Yapılan seçim sonrasında Kongreye tek liste ile giden Fatih Bayındır İyi Parti Hendek İlçe Başkanı seçilmiş oldu.
Yapılan Kongre sonrasında İyi Parti Hendek İlçe Teşkilatı şu isimlerden oluştu;

İlçe Başkanı: Fatih Bayındır

Yönetimi Kurulu: Bilgin Pektemek, Bülent Sınmaz, Kazım Akbal, Veysel Arısoy, Esen Pekhamarat, Serpil Altay, Nihal Ergül, Nalan Cerav, Derya Ekmekçi, Zinet Erboğa, Aynur Duyar, Emel Kasap, Güler Sesli, Sema Şişman, Nurten Cerav, İsmail Deniz, İlhan Gümüş, Zeki Özcan, Muzaffer Barutçu, Şerafettin Davru, İsmail Kayıhan, Erkan İnat, Yaşar Oruç, Ömer Yüksel, Osman Aydın, Yavuz Elmas, Atilla Duman.

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2018, 14:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184