Hendek İyi Parti'de Kongre Tarihi Belli Oldu

İyi Parti Sakarya İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan ve İl Yönetimi, İl kongresi ve tüm İlçe kongrelerinin tarihlerini belirlemek için toplandı.

Hendek İyi Parti'de Kongre Tarihi Belli Oldu


Yönetim kurulu toplantısında İl Kongresinin 19 Nisan Pazar günü yapılması kararlaştırılırken Hendek’te ise 22 Mart’ta Kongre yapılacak.

Bayındır yeniden aday

İyi Parti Hendek İlçe başkanı Fatih Bayındır, 22 Mart’ta Hendek’te gerçekleşecek olan İlçe kongresine yeniden aday olacağını duyurdu. Ümit Dikbayır’ın memleketi olan Hendek ilçesi İyi Parti için önem taşırken 22 Mart’ta gerçekleşecek olan Hendek ilçe kongresinde başka bir adayın çıkıp çıkmayacağı merakla bekleniyor.

Kongre, Atatürk Spor Salonunda gerçekleşecek. İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, yaptığı değerlendirmede, Kongre takvimimiz tüm İlçeler ve İl bazında kesinlik kazanmıştır. Bu Pazar, Geyve ilçe kongremiz ile başlayacağımız kongrelerimize, tüm hemşerilerimiz davetlidir. Milletimizin Partimize olan ilgisi her geçen gün artmaktadır. Bizler de tüm İlçelerimiz de bu kongrelerden, bu ilgiye layık olarak daha da güçlenerek çıkacağız. Şimdiden Başkanlığa ve yönetimlere aday olan Partililerimizi tebrik eder, çıkan sonuçların Şehrimize ve Memleketimize hayırlar getirmesini dilerim ifadelerini kullandı.

İlçe kongre tarihleri

Geyve – 23 Şubat
Karasu – 29 Şubat
Pamukova – 1 Mart
Söğütlü – 1 Mart
Kocaali – 4 Mart
Karapürçek – 7 Mart
Erenler – 8 Mart
Ferizli – 14 Mart
Adapazarı – 15 Mart
Serdivan – 21 Mart
Hendek – 22 Mart
Akyazı – 22 Mart
Kaynarca – 28 Mart
Sapanca – 28 Mart
Taraklı – 29 Mart
Arifiye – 29 Mart


Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2020, 16:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184