Hendek Meydanda Ali Kemal Sofu Rüzgarı

Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Ali Kemal Sofu ve Hamit İsmailoğlu Cuma Namazı sonrası merkez esnaflarını ziyaret ettiler.

Hendek Meydanda Ali Kemal Sofu Rüzgarı


Cuma günü dolayısıyla oldukça kalabalık olan merkezde Sofu, Cami avlusundan başlayarak, herkesle tokalaşıp hal hatır sorarak vatandaşının gönlüne dokundu. Kimi vatandaşın talebini, kimi vatandaşın önerilerini dinleyip, samimiyet gösteren halktan, aday adaylığı sürecinde destek istedi.

Merkezde Esnafları gezerken de vatandaşlar ile arasında ki samimi diyalog dikkatten kaçmadı. Ali Kemal Sofu’yu tanıyan vatandaşlar kendisine desteklerini ilettiler. Gezi esnasında Esnaflar Ali Kemal Sofu ve Hamit İsmailoğlu’na  taleplerini, beklentilerini, görüş ve önerilerinin yanında sıkıntılarını da ilettiler.

Sofu ziyareti esnasında, biz esnafımızı da, vatandaşımızı da çok önemsiyoruz, fikirlerine kıymet veriyoruz. Birçok sıkıntının farkındayız. Sorunları biliyor, çözümü noktasında ve beklentilere cevap verebilmek için tüm samimiyetimizle gayret edip, halkımıza fayda sağlamanın onurunu yaşamak, sadece hizmet aşkıyla çıktığımız bu yolda hep birlikte başarılı işlere imza atmak istiyoruz dedi.


Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2018, 10:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184