Hendek Sakarya’nın Parlayan Yıldızı

AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı’nın Kurban Bayramı bayramlaşma programı parti binası önünde gerçekleşti.

Hendek Sakarya’nın Parlayan Yıldızı


AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı bayramlaşma programını parti binası önünde yaptı. Programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, 25. Dönem Sakarya Milletvekili Ali İnci,   Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Kadın Kolları yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Fadıl Fide ve yönetimi, mahalle temsilcileri, muhtarlar, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Bayramlaşma programında partililer uzun kuyruklar oluşturarak bayramlaştı.

Kurban Bayramı milletimizin birliğine dirliğine vesile olsun

AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Genel Başkan Yardımcısı olan Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz’u tebrik ederek başladığı konuşmasında “ Rabbim inşallah Kurban Bayramını milletimizin birliğine, dirliğine vesile kılsın. Daha nice bayramlara yine hep birlikte erişmeyi temenni ediyor, Kurban Bayramınızı kutluyorum “ dedi.

Bizim dinimiz paylaşmayı emrediyor

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Kurban Bayramını kutlayarak “ Kurban Bayramı bizler ve Dünya mazlumları için önemlidir. Kurbanlarını bazı kuruluşlar aracılığı ile bağışlayan ve o bağışlarla ihtiyaç sahiplerine ulaşıp bir öğünde olsa evlerine et giren insanlarımız var, onlara o kurbanları ulaştıran vatandaşlarımızı da ayrıca tebrik ediyorum. Kurban paylaşmaktır, üç hisseye ayırıp, bir hisse kendine, bir hisse ihtiyaç sahibine, bir hisse de gelen misafirlere ikram ediyoruz. Bu çok güzel bir şey, hem kesiyoruz hem de paylaşıyoruz. Bizim dinimiz paylaşmayı emrediyor “ diyerek, Genel Başkan Yardımcısı olan Milletvekili Ali İhsan Yavuz’u tebrik ederek, güzel hizmetler yapması temennisinde bulundu.

Hendek, Sakarya’nın parlayan yıldızı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz da konuşmasında “ Rabbim, gökten yağmur yağarcasına bomba yağan ve biz kurban kokusu alırken, kan ve barut kokusu ile yaşamak durumunda kalan o bölgelere de barış, huzur ve güzellik getirsin. Hendek güzel ve çok farklı, güzellikler yapılmaya devam ediyor. Hendek, Sakarya’nın parlayan yıldızı ve çok daha yaşanabilir bir ilçe konumuna çok hızlı bir şekilde yükselecek. Bayram paylaşmak, kimsesizlerin yanında olmak ve kucaklaşmaktır  “ diyerek, gündemi değerlendirip, Kurban Bayramını kutladı.  

Konuşmaların ardından bayramlaşmaya geçildi. 

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2018, 09:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184