Hendek’i Kültür, Sanat ve Sporda Zirveye Taşıyacağız

Cumhur İttifakı AK Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu: Hendek’i Kültür, Sanat ve Sporda Zirveye Taşıyacağız!

Hendek’i Kültür, Sanat ve Sporda Zirveye Taşıyacağız


Küçük yaşlardan itibaren spora merak salan ve Taekwondoda siyah kuşağa kadar yükselen, bu alanda da derece sahibi olan Sofu, sporu ve sporcuyu önemsediğini her fırsatta dile getirerek, spora gönül veren çocuk ve gençler ile sıklıkla bir araya geliyor.

Kültür, sanat ve spor alanında ki faaliyetlerin destekçisi olacağını gerek sosyal medya hesaplarında ki paylaşımlarında gerekse de katıldığı her programda sıkça ifade ediyor. Kültür, Sanat ve Spor alanında çalışmaları olduğu bilinen Sofu ve ekibinin projeleri Hendekli vatandaşlar tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor.

“Yetenek Sporcuyu Şöhret Yapar,Karakter İse Efsane”

Hendek’teMurat Tokat koordinatörlüğünde düzenlenen ve TV8,5’ta naklen yayınlanan King Of Kings Muay Thai ve Boks organizasyonuna katılan Sofu Hendekli sporculara maç öncesi başarılar diledi.

Organizasyonda ki ödül törenin de konuşan Sofu ‘’Ahmet Kılıç kardeşimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.’’ dedi. Hendekli Özgenur Avcıl’ında yanına giden Sofu ilçemizi gururlandırdığı ve  kazandığı galibiyetten dolayı kendisini tebrik etti. Başarının yalnızca bir yetenek işi olmadığını ifade eden Sofu ‘’Dünyaca ünlü boksör Muhammed Ali’nin de dediği gibi ‘Yetenek sporcuyu şöhret yapar,karakter ise efsane.’ Bizlerde bu doğrultuda Hendekli genç kardeşlerimizin, vatandaşlarımızın kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerini gerçekleştirmeleri ve geliştirmeleri için elimizden geleni yapacağız. Bu konuda ekibimle ciddi, başarılı projeler hazırladık. Bunları yakında Hendekli vatandaşlarımız ile paylaşacağız inşallah.’’ dedi.


 Hendek Voleybol Takımına Teşekkür

Cumhur İttifakı AK Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal sofu Hendek Voleybol Takımının antrenmanına konuk olan SOFU ‘’Biz Hendek’imizin sahip olduğu potansiyelin farkındayız. Bugün Hendek’imizde voleyboldan futbola, dövüş ve savunma sporlarından güreşe kadar birçok spor dalında üst düzey başarı sağlayan değerlerimiz, sporcularımız var. Biz bunları daha ileriye taşımak istiyoruz, taşıyacağız. Bu hususta samimi gayret gösteren sporcularımıza ve antrenörlerimize teşekkür ediyorum.’’ dedi.

 Dereköy’e Başarılar      

Hendek Dereköy Spor Kulübü’nü antrenman esnasında ziyaret eden Sofu Dereköylü yöneticilerden bilgi alarak futbolcularla zaman geçirdi. Dereköy’den mutlak şampiyonluk beklediğini ifade eden SOFU ‘’Hendek’imizin bu değerlerini çok daha iyi yerlerde görmek istiyoruz. Biz üzerimize düşeni yapmak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz.’’ dedi.

Yenimahalle Spor Kulübü’ne Ziyaret

Genç ve dinamik bir kadro ile yeşil sahalarda ter dökmek için sabırsızlanan Yenimahalle Spor Kulübü’nü de antrenmanları esnasında ziyaret eden Cumhur İttifakı AK Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu‘’Bu kadronun Hendek’imizin marka değerini artırmak adına önemli başarılara imza atacağından eminim.’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2019, 11:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184