Hendekliler Dikkatli Olsun

Millet İttifakı İyi Parti Hendek Belediye Başkan adayı Ahmet Mercan, Hendeklilerin dikkatli olması gerekiyor dedi.

Hendekliler Dikkatli Olsun


Millet İttifakı İyi Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ahmet Mercan, Hendek’te seçimin 3 Aday arasında geçtiğini ifade ederek, bizim haricimizdeki adaylardan biri 1 milyon liranın üzerinde bir bütçe ile yarışıyor. 300 Bin lira verip Meclis üyesi olanlar var. Bu paraları niye harcıyorlar. 1 koyup seçildikten sonra 10 geri alacak kişiler karşısında Hendeklilerin dikkatli olması gerekiyor diye konuştu.

Tek alternatif İyi Parti

İyi Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ahmet Mercan, İyi Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır ile birlikte Sivritepe ve Yağbasan mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet ettiler. Belediye Başkan adayı Ahmet Mercan, şu anda 3 adayın yaştığı Hendek’te mevcut yönetimin tek alternatifinin İyi Parti ve Ahmet Mercan olduğunu söyledi.

Büyük bütçeler

Bu gerçeğe rağmen Hendek’te farklı bir hava oluşturulmak istendiğini belirten Ahmet Mercan, bizim ne iş yaptığımız ortada. Maddi imkanlarımız da ortada. Ama bir aday var ki, 1 milyon liranın üzerinde seçim bütçesiyle yarışıyor. 200-300 bin lira verip meclis üyesi listesine girenler var. Bizde böyle bir şey yok. Bizim amacımız Hendek’e hizmet etmek. Hendekliler 1 verip seçimden sonra 10 geri alma hesapları yapacaklara karşı dikkatli olsunlar diye konuştu.
Balon aday

Kaynağı belli olmayan yüksek bütçelerle Hendeklilerin kafalarının karıştırılamayacağını da vurgulayan İyi Parti Hendek Belediye Başkan adayı Ahmet Mercan, balon adaylar var. Aday oldukları Parti Hendek’te 180 oy almış adaylar var. Kaynağı belli olmayan bütçelerle oluk oluk para harcayarak, Hedeklilerin kafalarını karıştırmak istiyorlar. Bunda başarılı olamayınca, bir takım yalan ve iftiralara başvurmaya başladılar. Biz, Hendekliler ile ittifak yapmışız. Milletimiz ile ittifak yapmışız. 1 verip 10 alacak para kaynaklarıyla değil. Dolayısıyla bu balon bugün olmazsa, yarın mutlaka patlayacak dedi.

En iyisine oy verin

Hendeklilere de çağrıda bulunan İyi Parti Hendek Belediye Başkan adayı Ahmet Mercan, 3 Adaydan hangisi Belediye Başkanlığı yapabilir. Baksınlar geçmişlerinde. Ne başarıları var? Ne iş yapmışlar? Hangi adayın Hendek Belediyesini daha İyi yönetebileceğine inanıyorlarsa ona oy versinler. Çok gürültü yapmak demek, Belediyeyi iyi yönetmek anlamına gelmiyor. Hendek’in kaybedecek 1 güne bile zamanı yokken, 5 senesini heba etmeyelim şeklinde konuştu.


Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2019, 16:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
SERCAN BAŞKAN
SERCAN BAŞKAN - 5 yıl Önce

ahmet mercan da çok iyi biliyor ki milliyetçi duruşa en yakın parti iyi parti ve bbp dir. turgut babaoğlu da tercihini bbp den yana kullanmıştır. kaldı ki yerel seçimlerde halk partiden çok şahsa oy vermektedir. partinin çok fazla sözü geçmemektedir. keşke bir birleşme olsa idi çok daha başarılı işler yapılabilirdi.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184