HENDEK’LİLER MHP KURULTAYINDA

Ankara Arena salonunda gerçekleşen MHP Genel Kurultayına katılan MHP Hendek teşkilatı yurt dışında yaşayan Hendek’lileri de buluşturdu.

HENDEK’LİLER MHP KURULTAYINDA


Aşırı izdiham nedeniyle salondaki yerlerini alamayan partililer Kurultayı salon dışarısında kurulan dev ekranlardan izleyerek takip edebildi.

MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu ve beraberindekiler Kurultay öncesi merhum Başbuğ Alparslan Türkeş’in kabrini ziyaret ederek dua etti.


Arena salonunda gerçekleşen kurultaya geçen Hendek teşkilatı , yurt dışından gelen Hendek’li vatandaşlarla da buluşarak hasret giderdiler.

Babaoğlu , yurt içi ve yurt dışından gelerek Kurultaya katılan Hendek’li vatandaşlarla hasret gidererek bir süre sohbet ederken Bir süre önce şehit edilen Yusufiyeli Cengiz Akyıldız’ın eşi ile de sohbet ederek acılarının geçmediğini ifade ederek tekrar taziyelerini iletti.


MHP 11. Olağan Genel Kurulu başlangıcında kurulan Divan Başkanlığı ve üyelerin oluşumunda Hendek’li olan MHP İl Başkanı M.Levent Bülbül’ün de yer alması Hendek teşkilatı ve partililerin gururu oldu.

Sakarya ve Hendek Teşkilatı tam kadro yoğun katılımla Kurultayda ki yerlerini alırken Babaoğlu ve beraberindekiler salondaki coşkuyu doyasıya yaşadılar.


MHP Kurultayında Hendek’lilerin olduğu bölümde daha önce Skarya Valiliği yapan ve 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde Isparta’dan Milletvekili aday adayı olan Eski Vali Nuri Okutan’da tribünden vatandaşların içerisinde Kurultayı takip etti.

Kısa süre görüştüğümüz eski Sakarya Valisi Nuri Okutan tüm Sakarya halkına selamlarını iletti.


Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2015, 17:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184