Hendek’te ‘Bizim Turgut’ Rüzgârı

Babaoğlu, kendisine gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Hendek’te ‘Bizim Turgut’ Rüzgârı


Hendek’te adım atmadık yer bırakmayan ve kentin en başarılı seçim kampanyasını yürüten isim olarak dikkat çeken Belediye Başkan adayı Turgut Babaoğlu, Hendeklinin yüzü gülecek. Hak, hukuk ve adaletten taviz vermeden günü birlik değil, gerçekçi hedeflerle çalışacağız dedi.
Çözüm için

Seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde devam eden Büyük Birlik Partisi (BBP) Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, İlçe genelinde bulunan esnaflarla buluşurken, diğer yandan mahalle ve ev ziyaretleriyle kampanyasını sürdürüyor.

Oluşturulan Seçim Koordinasyon Merkezinde ekipler yoğun bir çalışma takvimi hazırlarken, başka bir ekip ise sokak sokak Babaoğlu için destek arıyor. Seçim kampanya çalışmasında Hendek örnek olurken, Babaoğlu’nun günlük ziyaret yoğunluğu dikkatlerden kaçmıyor.
Başarılı bir seçim kampanyası yürüterek Hendeklilerin dikkatini çeken Babaoğlu, sorunları dinlerken, çözüm önerilerini sıraladı.  Hendekle ilgili birçok projesinin olduğunu anlatan Babaoğlu, İlçemizin öncelikli sorunları var. Bunların neler olduğunu herkes biliyor. Biz bu sorunları esnafımızla vatandaşımızla el birliği içinde çözüm bulacağız diyoruz dedi.
Hendek kazanacak

Esnafın yoğun ilgili gösterdiği ve ‘Bizim Turgut’ diye hitap ettiği Babaoğlu, kendisine gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Sokakta vatandaşların sıcak ve samimiyetle teveccüh gösterdiği Babaoğlu, Toplumumuzun her kesimine özel, her kesimini ilgilendiren hedeflerimiz ve projelerimiz var. Biz Hendek sevdalıyız. Bunu öylesine söylemiyoruz. Hendekli bizim niyetimizi de sevdamızı da çok iyi biliyor. Günü birlik değil, geleceğe yönelik dev adımlar atarak insanımızı mutlu edecek dokunuşlarla hizmet etmek istiyoruz ifadelerine yer verdi.
Gece gündüz seçim çalışmalarını yürüten Babaoğlu, Hendek bizimle, büyük bir sıçrama yaşayacak. Esnafımız kazansın, çiftçimiz kazansın, insanımız mutlu olsun diyoruz. Biz Hendek’i Hendek yapan değerleri koruyarak, ötekileştirmeden ayrıma geçit vermeden, tüm haksızlık ve hukuksuzluğa karşı duracağız. Hiçbir haksızlığın yanında yer almayacağız. Bizim Turgut’a olan güven asla boşa çıkmayacak diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2019, 13:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184