Hendek’te Her İki Kişiden Biri Ali Kemal Sofu Diyor

Cumhur İttifakı Ak Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu’dan anket açıklaması.

Hendek’te Her İki Kişiden Biri Ali Kemal Sofu Diyor


Seçime sayılı günlerin kaldığı süreç içerisinde yapılan anketlerde artış göstermeye başlarken, bu anketler içerisinde dikkat çeken özellik ise oy oranları arasındaki farklılık oluyor.

Hendek’te bağımsız ve tarafsız haber ilkesi ile bilinen bir haber sayfasının dün gerçekleştirmiş olduğu ve 535 katılımcının oy kullandığı Hendek Belediye Başkanlık Anketi’ni Cumhur İttifakı Ak Parti Hendek Belediye Başkan adayı Ali Kemal Sofu %56’lık bir destek görerek tamamladı.

Geçtiğimiz günlerde Adapazarı Akşam Gazetesi’nin yapmış olduğu benzer ankette ise katılımcı sayısı 299’du. Adapazarı Akşam Gazetesi’nin yapmış olduğu ankete göre daha fazla katılımcının oy verdiği bu ankette Sofu’nun en yakın rakibiyle arasında %20’lik bir fark görüldü.

Gerçek Anket 31 Martta

Anket sonuçları hakkında açıklama yapan Sofu, İlçemizde 59910 seçmen var ankete katılım gösterenlerin görüşüne saygı duyduğumuz gibi geri kalan seçmeninde görüşüne saygı duymak gerekir. Yapılacak her anketle ortaya farklı sonuçlar çıkacaktır. Elbette bunlar seçim süreçlerinde genellikle yaşanan bir durum. Gerçek anketi 31 Mart günü sandıkta hemşerilerimiz yapacaktır. Sonuçta seçimi belirleyen oyların bütünüdür.

Diğer Gazetelerin yaptığı anketlere oranla 2 katına yakın bir ilgi gören anket sonuçları var karşımızda ve en önemlisi Hendek’in gazetesi, tarafsız yayın yapan kuruluşlardan biri. Bu sonuçlar çok kıymetli Hendek halkının bizlere göstermiş olduğu teveccühtür. İnşallah 31 Mart’ta sandık sonuçları ile çok daha gerçekçi bir sonucu ve sevinci halkımız ile paylaşacağız dedi.

Not: İlgili Anket çalışması tarafımıza ait değildir, Hendek'te yayın yapan başka bir İnternet Haber sayfasında devam etmektedir...


Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2019, 16:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
Demokrasi
Demokrasi - 5 yıl Önce

bağımsız ve tarafsız değiniz sitede oy kullanamadık ve nedense kullanalımayan oylar hep turgut babaoğunaydı. şimdi sorarım size nasıl tarafsız ve bağımsız bir anket ?

hendekli
hendekli - 5 yıl Önce

bu kadar taraflı olmanız üzücü turgut babaogluna oy bile atamıyoruz kullanıldı gözüküyor. keşke taraf yerine biraz özgür içerik olsaydı üzücü.

Hakan candan
Hakan candan - 5 yıl Önce

sanırım dünkü anket açıklaması üzerine algı oluşturulmaya çalışılıyor

Halkın Adamı
Halkın Adamı - 5 yıl Önce

yapmış olduğumuz tarafsız yorumları kaldırmak bu anketin ne kadar doğru ve gerçekçi olduğunu gösteriyor. (aman görmesinler bu yorumuda kaldırın)
Admin: Kaldırılan yorumunuz hangisi olduğunun bilgisini verebilirmisiniz?

vatandaş
vatandaş - 5 yıl Önce

taraflı anket diye yorum yazanlar bence uyarı yazısını okumadan yazmışlar. biz de alikemal sofu ya kullanamıyoruz ama taraflı anket diye çamur atmıyoruz anketöre
uyari: küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Çamlıca lı
Çamlıca lı - 5 yıl Önce

hendek kazanacak ali kemal sofu başkan olacak

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184